€ 169,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Praktische echocardiografie

J.P.M. Hamer • Boek • hardback

 • Samenvatting
  In deze herziene uitgave van Praktische echocardiografie komen alle facetten van echocardiografie aan de orde. Naast een verhandeling van de nieuwste technieken passeert een veelheid aan onderwerpen de revue, uiteenlopend van de principes van de echocardiografie tot beschrijvingen van (dis)functies en de rol die echocardiografie bij de beoordeling hiervan kan vervullen.Ook zijn er aparte hoofdstukken opgenomen over de anatomie van het normale hart en de werking van echoapparatuur.

  Het boek is rijkelijk geïllustreerd met echoafbeeldingen en schema's. Daarnaast bevat deze uitgave prachtige aquarellen van de hand van dr. J.P.M. Hamer.

  Echocardiografie speelt een belangrijke rol in de dagelijkse praktijk van de cardioloog. Deze rol wordt alsmaar groter onder invloed van technieken als 3D-echocardiografie en tissue doppler imaging. Deze nieuwe technieken hebben de echocardiografie toegankelijker gemaakt voor artsen zonder specifieke echo-expertise.

  Praktische echocardiografie beschrijft alle onderzoeksmethoden en normaalwaarden volgens de geldende richtlijnen. Hierdoor biedt dit boek een onmisbaar overzicht voor cardiologen, echocardiografisten, technici, anesthesiologen, verpleegkundigen en iedereen die hiervoor in opleiding is.

 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 218mm x 305mm
  Aantal pagina's : 304
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789031362356
  Datum publicatie : 01-1970
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 169,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar0-1 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen