Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 14,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Prezus Melonus: de Slechte Watermeloen

Manu von Franquemont • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Prezus is aan het wachten op zijn neef. Het gaat heel lang duren, maar het is het waard. Hij mag de voorspellingen niet negeren, dus hij mag zijn vader niet negeren.
  In Judea en omliggende gebieden ontmoet Prezus verschillende mensen die zijn toekomstige karakter licht gaan bepalen. Zijn neef, Manuhmet, wilt hem helpen, maar ze zijn gescheiden van elkaar. Hiervoor heeft hij iemand anders gevonden…
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 54
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 12-2019
 • Inhoudsopgave
  Hoofdstuk 1 2
  Hoofdstuk 2 3
  Hoofdstuk 3 6
  Hoofdstuk 4 10
  Hoofdstuk 5 12
  Hoofdstuk 6 14
  Hoofdstuk 7 17
  Hoofdstuk 8 25
  Hoofdstuk 9 32
  Hoofdstuk 10 35
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 14,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Het regende in de Gunga City, de heilige stad van de Hemel. Een engel was een paar seconden geleden verbannen, verbannen naar een duistere, deprimerende plek. De engel was op de plek die iedereen vreesde, de plek waar mensen op de dag van vandaag nog bang voor zijn. Maar de engel had geen spijt van zijn acties, zijn opstand en zijn verraad. De engel had geen spijt van zijn naamverandering, ooit Samuël, nu Lucifer. De vader van de engel, Bob, voelde zich machteloos zonder zijn zoon, maar het moest, hij moest zijn zoon verbannen uit de Hemel na zijn acties.
Bob, de god die letterlijk God genoemd wordt door de mensheid, besloot nog een zoon te nemen. Het was alleen niet precies wat hij wilde… alweer.
×
SERVICE
Contact
 
Vragen