€ 21,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Project: Sylvia Storm

Jan Bakkenes • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Als Johan en Erik denken dat de rust is weergekeerd, blijkt het de stilte voor de storm te zijn. Als in NoordKorea een raketlancering mislukt slaat iemand alarm. De veiligheidsdiensten reageren daar op een aparte manier op. Rond diezelfde tijd stort een SDI-satelliet neer. De blackbox komt in verkeerde handen. Daarop komt de datum voor waarop de MH17 is neergestort. In Israel wordt een onderzoek gestart naar een lek bij de Mossad. Uiteindelijk komen via Johan en Erik alles bij elkaar. Partijen, zoals de FSB en de NSA zijn hier niet blij mee. Uiteindelijk dreigt een kernoorlog, waar niemand op zit te wachten.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 160mm x 240mm
  Aantal pagina's : 303
  Uitgeverij : Veilingpark productie
  ISBN : 9789082926408
  Datum publicatie : 05-2018
 • Inhoudsopgave
  -
 • Reviews (8,7 uit 3 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  22-10-2018
  Aangenaam verrast
  Een boek waarin een paar rampen op een aparte manier gelinkt worden. Het verhaal bouwt langzaam op en laat je na een tijdje niet meer los.


  Geplaatst door uit Utrecht
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  19-10-2018
  Super boek
  Spannend en mooi geschreven boek! Zeker de moeite waard.


  Geplaatst door uit Leusden
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  19-10-2018
  Pakkend boek, boeiend en spannend tot laatste hoofdstuk
  Pracht verhaal, goede achtergrond info, pakkend door de vermenging met actuele zaken in de maatschappij. De personages zijn erg herkenbaar en maken het verhaal menselijk en levendig. Een genot om te lzen.


  Geplaatst door uit Zuid Holland , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 21,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Beduusd keek hij rond. In zijn makkelijke stoel zat iemand die hij vaag herkende en zich tegoed deed aan de wodka. De man zette de fles op zijn knie, veegde met de andere hand langs zijn mond.
"Zo, weer bij je positieven?"
"Min of meer."
"Mijn mannen zijn wat overdreven ongeduldig, maar wel gedreven en gehoorzaam. Laat ik bij het begin beginnen; waar was jij vannacht tussen twee en halfvier."
"In m'n bed ..."
"Weer een fout antwoord!" greinsde de man.
"Ik kan natuurlijk ook een bad voor je maken, net als toen in Minsk, weet je nog?"
Ineens wist hij het weer, de angst tijdens waterboarding. Het bezoek aan de KGB waar hij eerst ondervraagd was over zijn tijd in Oekraine. Hij verstrekte uiteindelijk informatie over de laatste troepenbewegingen die hij wist.
"Dus zeg het maar", vervolgde de man, "waar was je?"
"De hond uitgelaten."
Meteen werd het touw nog strakker getrokken. Hij voelde een stekende pijn door zijn armen tot in zijn schouders. De officier stond op uit de stoel en kwam naar Fjodor. In zijn linkerhand had hij nog steeds de fles wodka. Hij nam nog een ferme slok, Fjodor kon de alcohol ruiken toen de man hem dichtbij in zijn gezicht uitlachtte.
"Je hebt niet eens een hond, vuile hond. Luister goed, ik zeg dit maar één keer. Ik kan je maken en breken, maar bedenk dat ik weinig geduld heb. We weten dat je vannacht in de buurt van de grensbunker bent geweest. Nu was het weer ook niet echt geschikt voor een aangename wandeling. Dus nu je laatste kans; vertel me precies wat je de afgelopen avond en nacht gedaan hebt en al het andere wat ermee te maken heeft. Je hebt precies een minuut, vanaf ... nu."
De KGB-officier haalde zijn pistool uit zijn holster en richtte het op het hoofd van Fjodor. De man nam nog een flinke slok van de wodka. Precies één minuut later klok een schot en zette hij de lege fles met een klap op de tafel. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen