€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Puur Jouw Hooggevoelige Natuur

Hot items van de hooggevoelige mens en de wijsheid van dieren daarover

Jolijn Hendriks • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Hoe kun je dichter leven bij wie je echt (ten diepste) bent en hoe kun je je hooggevoeligheid daarbij inzetten? Met enige regelmaat beleef je je gevoeligheid als last en verlies je jezelf in het contact met de ander. Hoe vind je de weg naar de wensen van je hart en ziel in een prikkelvolle werkelijkheid, waarin het Corona-virus ook nog eens nieuwe uitdagingen brengt?

  In dit boek reis je in 40 korte hoofdstukken met Jolijn Hendriks mee, op een persoonlijk pad waarbij ze letterlijk en figuurlijk stappen zet richting het meer leven vanuit haar ‘ware natuur’. Tijdens het staartje van haar burn-out (door een heftige medicatievergiftiging) en de werkelijkheid van het Coronavirus, deelt Jolijn haar overpeinzingen en worstelingen die de omstandigheden en haar hooggevoeligheid met zich meebrengen. Door haar zoektocht te delen hoopt Jolijn ook anderen te inspireren.

  Jolijn vertelt hoe je door afwijzing in je jeugd verwijderd kunt raken van wie je werkelijk bent. Al wandelend langs de Zeeuwse dijken heeft ze bijzondere ontmoetingen met dieren, die haar met wijsheid verder helpen. Thema’s als prikkelgevoeligheid, afwijzing, hard werken, energieverlies en hoog intuïtief zijn komen aan de orde. Geregeld stelt Jolijn vragen en geeft ze wijsheden van dieren weer die het overdenken waard zijn. Al luisterend naar de dieren vergroot ze het bewustzijn van haar ware natuur. In dit boek nodigt Jolijn je uit je hooggevoeligheid positief in te zetten door via het contact met de natuur en de dieren op je pad, je zelfvertrouwen te verstevigen en je hooggevoeligheid te waarderen. Hoe dichter je leeft bij de wensen van je hart en ziel, hoe sterker je intuïtie. Zo kun je gerichter kiezen voor wat jouw welzijn bevordert.

  Jolijn Hendriks geeft met haar kenmerkende persoonlijke schrijfstijl vele herkenbare voorbeelden uit haar eigen leven en praktijk als docent en coach. ‘Puur jouw eigen natuur’ is het vierde boek in de succesvolle Puur-serie.

  Jolijn Hendriks heeft een opleidingsinstituut met een eigen Kinder-en Gezinscoachopleiding. Ze geeft trainingen op het gebied van hooggevoeligheid, opvoeding, traumaverwerking en non-verbale taal. Eerder schreef ze Puur Hooggevoelig (2014), Puur Lichter Leven(2016) en Puur Elkaar Grootbrengen.(2018) en in 2020 kwam haar kinderboek uit “De avonturen van Lilly en Bas”.

  Jolijn is moeder van 3 dochters, twee schoonzoons en drie kleinkinderen. Ze woont en werkt in Zeeland. Haar website geeft je een kijkje in haar ‘keuken’: www.jolijnhendriks.nl
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 300
  Uitgeverij : Jolijn Hendriks
  ISBN : 9789464430189
  Datum publicatie : 09-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Stil staan betekent contact maken met jezelf, voelen wat er is en vragen stellen aan jezelf wat jouw behoefte is. Weten dat je het waard bent om gehoord te worden en dat het helend is jezelf erkenning en aandacht te geven en dat ook van een ander te kunnen ontvangen. Stil staan is loslaten en in die ontspanning ervaren wat er naar je toe komt en wat er is. In het loslaten is ook de overgave, waarin je je mag en kunt laten leiden door iemand die met jouw ziel en hart het goede voorheeft. In feite leef je in plaats van te overleven. Je hoeft niets, je mag. Er is geen moeten wat je voortdrijft. Dat wil niet zeggen dat je ineens geen verantwoordelijkheden hebt. Maar het is aan andere ‘geest’ van waaruit je bezig bent. Je drijft je zelf niet meer voort vanuit beperkende gedachten, maar je gaat mee met de stroom van je hart en ziel. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen