€ 22,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Puur Leven

Claudia Bottinga • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Het is alweer anderhalf jaar geleden dat Corona zijn intrede deed in Nederland. Veel levens zijn hierdoor veranderd. Dat van mij ook.

  Mijn bedrijf, Cumlaude Travel, met specialisme Cuba, kwam van de ene op de andere dag stil te liggen. Mijn nieuwe werkelijkheid werd dat ik ’s ochtends opstond en niets hoefde. Een compleet nieuwe ervaring. Geen mails van gasten, geen offerteaanvragen, geen reizen; helemaal niets meer. Het was even wennen maar al snel begon ik het te waarderen. Ik had ineens tijd voor allerlei (leuke) andere dingen.

  Het werd een tijd van letterlijk stilstaan. In eerste instantie ingegeven door vrijheidsdrang, bleek het later een noodzaak en heb ik al mijn bezittingen verkocht; mijn boot, mijn huis en alles wat erin stond. Ik voel me rijker dan ooit.

  In dit boek heb ik het proces, van wat er in mijn leven gebeurde, beschreven. Mijn gedachten, mijn gevoelens, de gebeurtenissen maar ook waarom en hoe ik tot beslissingen ben gekomen, die me uiteindelijk hebben gebracht tot waar ik nu ben. Met dit boek heb ik tevens willen beschrijven hoe eenvoudig het leven kan zijn als je maar bewust bent van je eigen regie en je eigen keuzemogelijkheden.

  Claudia Bottinga
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 140mm x 210mm
  Aantal pagina's : 218
  Uitgeverij : Bottinga Publishing
  ISBN : 9789464069457
  Datum publicatie : 07-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 22,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen