€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Raadsel

Frans Esselink • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Als de succesvolle Nederlandse zakenman Huub Wolf en zijn vijfjarige dochter Violet niet thuiskomen in hun Italiaanse vakantiebungalow, wordt een zoekactie gestart. Zes dagen later vindt de politie in een ravijn de uitgebrande Porsche van de man, met daarin zijn verkoolde lijk. Men gaat uit van een ongeval, echter van de dochter is geen enkel spoor. Na enkele weken tevergeefs zoeken gaat Huubs echtgenote Marga terug naar Nederland om vanuit hun landhuis in Twello de leiding te nemen over hun winkelketen. Rechercheur Romano Belfi is belast met het onderzoek naar de vermissing van het meisje. Hij krijgt daarbij assistentie van de Nederlandse inspecteur Siebrand Spaan, die de Italiaanse taal vloeiend beheerst. Samen komen ze tot verrassende ontdekkingen.
  Een thriller met een bijzondere wending, waarin misdaad, corruptie, geweld en macht een belangrijke rol spelen, maar ook over emoties, liefde en relaties.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 152mm x 228mm
  Aantal pagina's : 224
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789081826686
  Datum publicatie : 04-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8,5 uit 2 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  14-01-2019
  Vrijmoedig
  “Raadsel” van Frans Esselink heb ik met veel genoegen gelezen en herlezen. Over met name de vrijmoedigheid die mensen in hun persoonlijke (interrelationele en seksuele) leven kunnen bereiken als er sprake is van oprechte Liefde geeft deze roman een voortreffelijk doorkijkje. Met name het deel van het boek dat de wederzijdse acceptatie en genegenheid beschrijft tussen meerdere personen, welke van meet af aan ontstond. De min of meer vanzelfsprekendheid dat ze een relatie met elkaar vormen is enerzijds gedurfd en anderzijds ruimtescheppend. En dit alles ook nog in combinatie met een spannend detectiveverhaal. Mooi! Roelof Oudman

     Vlot leesbaar
     Realistisch

  Geplaatst door uit Apeldoorn , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  29-10-2018
  Raadsel
  Marga en Huub zijn in hun huis in Italië op vakantie. Huub raakt samen met zijn dochter Violet vermist. Dan vinden ze de uitgebrande Porsche van Huub met een lichaam erin in het ravijn. Maar er is geen spoor van Violet. Marga gaat terug naar Nederland. Ze schakelt experts in om naar haar dochter te gaan zoeken. Na verloop van tijd gaat ze verder met haar leven. Marga wordt verliefd op iemand. Maar dan wordt haar leven op zijn kop gezet door het team dat onderzoek doet naar de dood van Huub. Het boek leest lekker weg en er zit een mix in van liefde, romantiek en een vleugje thriller.


  Geplaatst door uit Almere , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Het regende nog flink toen hij opnieuw zijn ogen opende en door een sterke wind leek de regen door zijn huid te snijden. Het enige wat hij zich herinnerde was de enorme hoofdpijn die hem nog steeds mis-selijk maakte.
Er is iets misgegaan in mijn hoofd.
Voorzichtig probeerde hij opnieuw te gaan zitten. Met moeite wist hij een schreeuw van pijn in te houden. Hij werd duizelig, maar wei-gerde om weer te gaan liggen. Traag draaide hij zijn hoofd, eerst naar links en dan naar rechts. Hoge bomen en hier en daar een struik. Hij probeerde zich te herinneren hoe hij in het bos was gekomen. Zijn armen en benen waren besmeurd met bloed en de ademhaling bezorg-de hem een genadeloze pijn in de borst. Verschrikt realiseerde hij zich dat hij enkel een onderbroek droeg.
Ik moet in beweging zien te komen.
Kreunend draaide hij zich op zijn buik en hij kroop op handen en knieën weg van de plaats waar hij had gelegen. Hij had geen idee waar hij naar toe moest. Bij de dichtstbijzijnde boom vond hij een plaatsje uit de wind tussen twee bovengrondse wortels, waar hij beschut was tegen de striemende regen. Buiten adem en met een verwrongen ge-zicht van de pijn bekeek hij de verwondingen. Zijn armen en benen zaten vol diepe krassen. Enkele wonden waren opengegaan en lieten een spoortje van bloed vermengd met regenwater over zijn lichaam vloeien. Er waren brandplekken op zijn borst en hij voelde een schrij-nende pijn op de plaatsen waar hij met zijn rug tegen de boom zat. Door de beschadigingen aan zijn polsen en enkels begreep hij dat hij vastgebonden had gezeten.
Waarom kon hij zich niet meer herinneren wat er was gebeurd en hoe was hij hier terecht gekomen?
Met gesloten ogen probeerde hij zijn gedachten te ordenen, maar hij kwam niet verder dan het moment dat hij wakker was geworden.
Ik kan hier niet blijven.
Opnieuw sleepte hij zich voort. Hij hoopte bij een weg of een wo-ning te komen. Zijn handen en benen zaten onder de modder en af en toe ploeterde hij door een diepe plas regenwater. Zijn mond was kurkdroog en hij verlangde naar een slok water. In een plas zoog hij voorzichtig water naar binnen. Het smaakte modderig en al gauw kraakte het zand tussen zijn tanden. Moeizaam kroop hij verder, om uiteindelijk van uitputting op zijn buik in de modder te vallen.
Een harde klap op zijn achterhoofd was het laatste wat hij mee-kreeg. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen