€ 45,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

  € 22,95

Raw Food en Detox Recepten

Voor Transitie en Regeneratie

Monica Naeyaert • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Dit boek is een aanvulling op Monica’s eerder verschenen boeken, Van Detox naar Regeneratie en In 10 Stappen naar Celregeneratie! Het bevat meer dan 115 heerlijke raw food en detox recepten om je te helpen met de transitie naar raw food en om je te helpen met je ontgiftings-en healingreis, op weg naar regeneratie! Met maaltijdplanner en boodschappenlijst!

  Monica Naeyaert is een Holistic Health Coach/ Regenerative Detox Coach en Lymphatic Iridologist. Ze werd geboren in 1975 in Schoondijke, Zeeuws-Vlaanderen. Nadat haar oma overleed aan (de behandeling van) kanker in 2002 en daarna ook haar moeder hetzelfde lot onderging in 2003, begon haar zoektocht naar ware heling, en die vond ze op een gegeven moment..In 2012 kwam Dr. Morse N.D. op haar pad. Zijn kennis over ontgifting, raw food, kruiden en regeneratie overtrof volgens haar alles wat er vandaag de dag bekend is over healing van het menselijk lichaam op een natuurlijke manier, waardoor ze meteen besloot naar Florida te reizen om door hem te worden opgeleid. Dat jaar en het jaar daarop behaalde ze haar certificaten voor Detoxification Specialist level I en II aan de International School of the Healing Arts in Florida en leerde daarbij ook lymfatische iriscopie. Na zelf ook de voordelen te hebben ervaren van ontgifting, raw food en krachtige kruidenformules, was het voor haar al direct duidelijk dat ze deze bijzondere kennis wilde gaan delen met de wereld en zoveel mogelijk mensen wilde gaan helpen om totale gezondheid te bereiken. Dit doet ze door middel van haar boeken, cursussen en coaching services. Ze hoopt hierbij een verandering teweeg te kunnen brengen in de gezondheid en het bewustzijn van de mensheid en een lichtpuntje te kunnen zijn voor mensen die dit nodig hebben.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 200mm x 280mm
  Aantal pagina's : 174
  Uitgeverij : TNL Healing Books
  ISBN : 9789083057545
  Datum publicatie : 03-2024
 • Inhoudsopgave
  1 WAT IS RAW FOOD EN WAAROM ZOU JE ER VOOR KIEZEN OM RAW FOOD TE GAAN ETEN?
  1.1 De voordelen van raw food voor onze lichaamssystemen
  1.2 Handige tools om in huis te hebben
  1.3 Enkele vragen beantwoord
  2 RAW FOOD RECEPTEN OM OVER TE SCHAKELEN OP EEN RAW FOOD DIEET
  2.1 Raw Groentesappen
  2.2 Raw Groentesoepen
  2.3 Raw Groentesalades en andere raw groentegerechten
  2.4 Saladedressings, Sauzen en Dipsauzen
  2.5 Snacks
  2.6 Toetjes
  3 DETOX RECEPTEN
  3.1 Detoxwater
  3.2 Helende Detox Theeën
  3.3 Fruitsappen
  3.4 Smoothies
  3.5 Fruitsalades
  4 DETOX RECEPTEN VOOR MENSEN MET ERNSTIGE AANDOENINGEN OF ZIEKTEN
  4.1 Fruitsapvasten
  4.2 Mono fruitvasten
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 45,95

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Veel mensen die zich net op het pad van healing door middel van raw food, ontgifting en helende kruiden bevinden weten niet goed waar ze moeten beginnen. Er rijzen al snel vragen omhoog zoals, ‘wat moet ik allemaal laten staan?, hoe krijg ik dit ooit voor elkaar? en wat kan ik nog wel eten?’ En soms haken mensen ook af omdat het al snel saai wordt en ze weinig variatie kunnen vinden in wat ze kunnen maken. Ook weten de meeste mensen, die zich pas op dit pad van heling bevinden, niet goed wanneer ze het rustig aan kunnen doen met ontgifting en wanneer het van uiterste belang is gelijk de diepte in te gaan. Ik beveel dit meestal niet aan omdat het normaal gezien altijd het beste is om alles rustig op te bouwen, er kunnen namelijk extreme ontgiftingssymptomen ontstaan wanneer ontgiften te snel gaat, tenzij mensen kampen met zeer ernstige aandoeningen of ziektes. Door alle deze moeilijkheden waar mensen vaak doorheen gaan, is het idee ontstaan om een receptenboek te maken, om mensen nog meer op weg te helpen op hun healingsreis zodat ze er voor zichzelf het beste uit kunnen halen. Er zijn aparte hoofdstukken met recepten gemaakt voor degenen die willen overschakelen naar een raw food dieet, voor degenen die al enige tijd raw food nuttigen en wat verder willen gaan met hun detoxreis en voor degenen die kampen met ernstige gezondheidsproblemen.
De raw food- en detox recepten in dit boek zijn gemaakt als aanvulling op mijn eerder verschenen boeken Van Detox Naar Regeneratie en In 10 Stappen naar Celregeneratie! Ze zijn er voor ieder die wil overschakelen op een raw food dieet, voor ieder die wil ontgiften en voor wie nog een stap verder wil in ontgifting. Ze zijn gemaakt, rekening houdend met de juiste voedselcombinaties en zonder noten, zaden en oliën. Het verkeerd combineren van voeding kan gisting en rotting veroorzaken waardoor voedsel niet goed afgebroken kan worden en vele ongewilde chemische veranderingen kan veroorzaken die allemaal leiden tot het niet goed opnemen van voedingsstoffen, verzuring en uithongering van cellen. Het is bijvoorbeeld niet goed om fruit te combineren met ander voedsel omdat fruit veel sneller verteert waardoor je gisting krijgt en je bloedsuiker-, en alcoholgehaltes omhoog gaan. Ook is het niet goed om proteïne-achtige voeding te combineren met koolhydraten (zetmeel en suikers) wat ook gisting creëert. Meloenen mogen ook niet gecombineerd worden met ander fruit omdat deze veel sneller verteren. Hoe minder verschillend voedsel je combineert, hoe beter de vertering van je voeding zal zijn.

Ik heb in dit boek onderscheid gemaakt tussen raw food recepten en detox recepten om duidelijk te maken welk voedsel je kan gebruiken voor transitie, voor een raw food levensstijl als je graag wilt overstappen op raw food of eventueel voor na je ontgifting en healing mocht je daar mee bezig zijn, en welk voedsel je kunt gebruiken voor ontgifting. Ik heb in dit boek ook duidelijk willen maken welk voedsel je lichaam echt (snel) zal ontgiften. De recepten uit alle hoofdstukken kunnen natuurlijk wel dagelijks samen gebruikt worden zolang er maar rekening wordt gehouden met de vertering van fruit en groente. Neem pas 2 uur na een groentemaaltijd een fruitmaaltijd en neem 1 uur de tijd voor de vertering van fruit voordat je aan een groentemaaltijd begint.

De term Detox of Ontgifting wordt tegenwoordig erg snel gebruikt en zorgt vaak voor misleiding. Ware ontgifting van het lichaam is echt een kunst en kan niet zomaar in een week of een paar weken gedaan worden zoals velen beweren.
De informatie uit mijn boek Van Detox naar Regeneratie en In 10 Stappen naar Celregeneratie! en de recepten uit dit boek zullen je zeker op weg helpen op het pad naar ware gezondheid; naar een gezonder en gelukkiger leven vol met energie. Ik weet dat het werkt want ik heb het zelf ervaren. Pijn en stijfheid in je lichaam verdwijnen al snel, je vertering verbetert, je energielevels stijgen, je krijgt binnen een paar weken een veel zachtere huid en ook je bloeddruk zal na een tijdje verbeteren. En als je je er langere tijd aan houdt en daarbij ook nog je lichaam gaat ontgiften, vooral met krachtige kruiden die ontgifting versnellen en cellen/ weefsels versterken, kun je nog veel en veel meer bereiken! (zie daarvoor mijn andere boeken Van Detox naar Regeneratie en In 10 Stappen naar Celregeneratie!

Ik hoop van harte dat dit boek je zal helpen op je healingreis en je zal motiveren en inspireren! ×
SERVICE
Contact
 
Vragen