Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Rechtsbescherming tegen de machtige overheid

Twaalf redenen om de lockdown direct te staken

Mr. Cees Freeke • Boek • paperback

 • Samenvatting
  De burger moet beschermd worden tegen die grote machtige overheid. Over de huidige coronapandemie is al veel geschreven. Is het wel een pandemie? Of veeleer een plandemie.

  Ik zal me beperken tot een aantal achtergronden waardoor u hopelijk de vele leugens met betrekking tot het coronavirus beter kunt plaatsen. Het betreft de duistere rol van de farmacie, het massale testen van de wereldbevolking, uitgaansverboden, gehele of gedeeltelijke lockdowns, noodwetten, de massale ‘maskerade’, de verplichte maatregelen om ‘mensenlevens te redden’, de rol van de media, de naderende crash van de wereldeconomie, de klimaatverandering, de versnelde uitrol van 5G in relatie tot het coronavirus en de mijns inziens mogelijk gevaarlijke vaccins die momenteel in ijltempo op grote schaal door farmaceutische bedrijven geproduceerd worden als dé panacee voor alle ellende.

  Op het terrein van vaccins en vaccinpaspoorten worden vele besluiten zonder enig democratisch overleg genomen en waarvan menigeen gruwt. En wat stoppen of verstoppen ze allemaal in die vaccins? Minister Hugo de Jonge deed nogal badinerend over. Wat zijn de consequenties als je geen prikkie neemt? Wat kun je daar tegen doen? Indien je de inenting met Covid 19-vaccin weigert en hoe reageer je op je werkgever wanneer deze vanwege je weigering met ontslag dreigt?
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 125mm x 200mm
  Aantal pagina's : 436
  Uitgeverij : Mr. Cees Freeke
  ISBN : 9789464060942
  Datum publicatie : 05-2020
 • Inhoudsopgave
  Inhoud
  Voorwoord 6
  1. Inleiding 7
  2. Van accusatoir naar inquisitoir strafproces 14
  3. Kinderbeschermingsmaatregelen 43
  4. ‘Alcabala’ in de Nederlanden 67
  5. Mensenrechten bij blootstelling aan Britse
  kernproeven 100
  6. Vrij verkeer problematiek en drugstoerisme 119
  7. Vakbondsverlof en scholing 150
  8. Het nieuwe ontslagrecht: het principe van
  volledige schadevergoeding wordt voor de
  ontslagen werknemer overboord gezet 214
  9. Dekkingsgraden pensioenfondsen 233
  10. Recht op AOW: ‘Immigranten worden bij
  AOW ontzien, Nederlanders niet!’ 260
  11. Achterkamertjes resolutie 1743 262
  12. De uitrol van 5G 272
  13. Vaccinaties verplicht? 281
  14. Redenen om de anderhalve meter-maatregel
  en lockdown direct te staken 303
  15. Machthebbers misbruiken het COVID-19
  virus en streven naar algehele controle van
  de wereldbevolking 318
  16. Mensheid en planeet in gevaar: vaccins! 326
  17. World Economic Forum: COVID-19 biedt
  ‘een kans’ richting toekomst 367
  18. World Economic Forum (WEF) en
  Klaus Schwab 373
  19. AOW naar bijstandsniveau 408
  20. Nationalisering van onze pensioenen 412
  21. COVID-19 als excuus voor slavernij 428
  Review 436
 • Reviews (9,8 uit 4 reviews)

  27-01-2021
  Alles over Corona
  Een zeer goed boek waarin de schrijver je mee neemt naar wat er zich allemaal achter schermen zich afspeelt. De heten en dames in de internationale organen hebben niet het beste met ons voor en kan niet anders dat Rutte dit ook weet en gewoon meedoet. In het World Economic Form worden zaken bekokstoofd die zich aan ons gezichtsveld onttrekken. Langs andere wegen komt het verband met Corona naar voren. De vaccins blijken ook anders in elkaar te steken dan ik dacht. De schrijver vertelt veel nieuwe dingen over uiteenlopende gebieden. 5G is toch minder onschuldig dan ik meende te weten. Aanbevelingswaardig; nauwelijks minpunten.

     Veel onderzochte informatie
     Alles over Corona en paspoort
     Hoofdstuk dekkingsgraden complex

  Geplaatst door uit Zuid- Holland , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  25-06-2020
  Overheidsmisbruik
  De overheid heeft veel bevoegdheden. Deze mogen niet ontaarden in machtsmisbruik. De neiging daartoe bestaat. De auteur verbindt het verleden met het heden en is verrassend actueel met beschouwingen over 5G, lockdown en dubieuze vaccinaties.

     Overzichtelijk.
     Bij de tijd.

  Geplaatst door uit Noord Brabant , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10


  25-06-2020
  Overheidsmisbruik
  De overheid heeft veel bevoegdheden. Deze mogen niet ontaarden in machtsmisbruik. De neiging daartoe bestaat. De auteur verbindt het verleden met het heden en is verrassend actueel met beschouwingen over 5G, lockdown en dubieuze vaccinaties.

     Overzichtelijk.
     Bij de tijd.

  Geplaatst door uit Noord Brabant , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10


  28-05-2020
  Tien met een griffel
  De hoofdstukken zijn uitstekend gerechercheerd. Deze zijn gebaseerd op gedegen en veelomvattend bronnenwerk. IJselijk talrijk waar nodig en verrassend spaarzaam waar geoorloofd. Met herkenbare zaken (Erkende pensioenroof door Lubbers, vrijspraak Lucia de Berk en excuses door OM, teruggave baby Hendrikus, afschaffing referendum door Ollengren, georganiseerde omvolking door de EU, etc.); voor de eventuele rechtenstudent met waardevolle en bruikbare bronnen om uitgebreid uit te putten. Het laatste hoofdstuk licht toe waarom de lockdown moet worden opgeheven. Een tien met een griffel!

     Herkenbaar en makkelijk leesbaar
     Uitgebreide bronnenlijst

  Geplaatst door uit Noord-Brabant
  Waardeert het boek met een 10 uit 10

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Constant worden China, Polen en Hongarije langs de lineaal van de mensenrechtenindex gelegd. Nederlandse rechters protesteerden zelfs in Polen. Doen ‘wij’ het zoveel beter? Nee! Integendeel, niet alleen fiscaal (de afschuwelijke toeslag affaire), maar zeker ook straf-rechtelijk. Een reeks onschuldigen werden namelijk gedetineerd: Lucia de B.; Cees B., Viets en Dubois, Ina Post, Martien Hunnink, etc. Hoe bescherm je je tegen de overheid? Dit is nauwelijks te doen. In hfdst. 1 komt de afgedwongen betekenis aan de orde. De ene keer wordt

Al maanden voor de uitbraak van het coronavirus in China, stelde de EU, in samenwerking met de WHO, een zogenaamde ‘Roadmap’ op voor de realisatie van een uniforme EU-vaccinatiepas.
Tevens werd overeengekomen dat verplichte vaccinatie zou worden ingevoerd voor het geval dat een pandemie uitbreekt. De dienstregeling lag dus al klaar. Regeren is vooruitzien, nietwaar?

Gates, die met zijn miljarden de WHO de facto heeft opgekocht en totaal controleert, drong er tevens op aan dat overheden methodes gaan bedenken om ‘de aarzelingen over vaccins’ bij de bevolking, die volgens hem zouden zijn ontstaan door ‘complottheorieën’, weg te nemen. In het voorjaar erkende hij echter zelf in een

Met Sigrid Kaag gaat je AOW omlaag!

Staatssecretaris Jetta Klijnsma overviel de Tweede Kamer met de nieuwe Europese pensioenrichtlijn. Binnen vierentwintig uur moest met deze wel of niet ingestemd worden. (…) Deze Europese pensioenrichtlijn vormt voor de Europese Commissie de RECHTSGROND-SLAG om ‘maatregelen te kunnen treffen ten aanzien van Europese pensioenGELDEN indien zij dit nodig acht’. (lid 60 richtlijn). Al ons pensioengeld valt onder de richtlijn. PGGM ziet er geen kwaad in. ‘DNB en AFM blijven toe-zichthouder.’ Daar gaat het niet om. Kop in het zand? ×
SERVICE
Contact
 
Vragen