€ 27,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Regressie

Michel de Bruin • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Samenvatting.  Erwin van Kouwen, een garagemedewerker heeft steeds vaker gewelddadige dromen. Ze worden steeds heftiger en zijn functioneren en gezinsleven met zijn vriendin Caroline Roose begint er onder te lijden. Tijdens een van de dromen wurgt hij haar bijna. Hij neemt zijn collega Rutger in vertrouwen en die wil hem in contact brengen met reïncarnatietherapeut Roelof Visser. Hij voelt hier weinig voor en Rutger stelt een weddenschap voor en het af te laten hangen van een tennispartij. Hij verliest de partij en bezoekt de reïncarnatietherapeut. Langzaam komt hij er via zijn dromen en de therapie achter dat hij in zijn vorige leven een monsterlijke moordenaar was. Langzaam neemt hij diens identiteit aan en er volgen een aantal moorden waarbij hij flash backs krijgt uit het verleden. Als dan ook nog eens blijkt dat de moord, die het eerste hoofdstuk wordt gepleegd de garage eigenaar betreft weet hij niet meer wie of wat hij nu is.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 355
  Uitgeverij : Michel de Bruin
  ISBN : 9789464437911
  Datum publicatie : 12-2022
 • Inhoudsopgave
  Garagemedewerker Erwin van Kouwen heeft steeds vaker gewelddadige dromen. Ze worden steeds heftiger waardoor zijn functioneren en gezinsleven met zijn vriendin Caroline Roose er onder begint te lijden. Tijdens een van de dromen wurgt hij haar bijna. Hij neemt zijn collega Rutger in vertrouwen en die wil hem in contact brengen met reïncarnatietherapeut Roelof Visser. Hij voelt hier weinig voor en Rutger stelt een weddenschap voor en het af te laten hangen van een tennispartij. Hij verliest de partij en bezoekt de reïncarnatietherapeut. Hierdoor komt hij er langzaam maar zeker achter wat voor monsterlijk persoon hij in een vorig leven was en er volgen een aantal moorden waarbij hij flash backs krijgt uit het verleden.

  Als dan ook nog eens blijkt dat de moord, die het eerste hoofdstuk wordt gepleegd de garage eigenaar betreft weet hij niet meer wie of wat hij nu is.
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 27,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen