Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 17,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Hoe zit dat nou?
  Hoe zit dat nou? (ePUB)
 • Cover Hoe zit dat nou?
  Hoe zit dat nou? (boek)

Onder invloed

Tamara Onos • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Wanneer een visser in het Gelders natuurgebied de Havikerwaard verdrinkt, wijt de politie dit aan dronkenschap. Renske Nijland gelooft hier niets van. Als expert gevaarlijke stoffen is zij ervan overtuigd dat iets of iemand het slachtoffer heeft bedwelmd. Met de dood tot gevolg.
  Ze bijt zich vast in het mysterie, maar kan niet voorkomen dat ze haar kinderen daarbij ongewild in levensgevaar brengt.

  Tamara Onos (1972) is arboprofessional (arbeidshygiƫnist en hogere veiligheidskundige). Zij adviseert en schrijft over veilig en gezond werken. Haar liefde voor de pracht en problemen van werk deelt ze met Renske Nijland, de hoofdrolspeler van dit boeiende debuut.

  De sprankelende schrijfstijl van Tamara zorgt ervoor dat je zonder pardon het verhaal wordt ingezogen en pas wordt losgelaten als je weet wat de harde waarheid is.
  Marelle Boersma - thrillerauteur en schrijfdocent

  Tamara Onos heeft met Onder invloed een sterk thrillerdebuut geschreven met een originele invalshoek die de lezer laat uitkijken naar meer Renske Nijland.
  Karin Bisschops - Vrouwenthrillers

  Tamar Onos heeft een prettig te lezen en zelfverzekerde schrijfstijl. Goede zinnen, hier en daar een vleugje ironie erdoorheen en hoofdstukken die vragen om meer.
  Annette Rijsdam - Woorden van Meij

  Onos heeft gekozen voor een origineel thema. Hiermee onderscheidt zij zich van vele andere (psychologische) thrillers. Ze hanteert bovendien een fijne, levendige schrijfstijl en houdt vaart in het verhaal waardoor de aandacht van de lezer geen moment verslapt.
  Hanneke Tinor-Centi
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 211mm
  Aantal pagina's : 210
  Uitgeverij : LetterRijn
  ISBN : 9789491875786
  Datum publicatie : 02-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 17,50


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen