€ 14,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Riemen vast

Joke de Boer • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Riemen Vast is een bewustwordingsroman.

  kim heeft een plek gereserveerd om precies op dit moment hier te zijn. Op weg naar haar stoel in het vliegtuig dus RIEMEN VAST!

  Als je dit spel op Aarde snapt, wordt alles een stuk duidelijker en luchtiger. De bewustwording van het spel hier op Aarde en jouw unieke reactie daarop, helpen jou je ware ik te zijn. Het helpt je pantser af te werpen en het leven te leiden dat het beste bij jou past. Het helpt je de weg naar je hart te vinden en daar naar te luisteren. Het spelen van een rol gebeurt immers vanuit je hoofd, maar je ware-ik zijn, gebeurt vanuit je hart - Geen Gordijnen -

  Kim wil werkelijk de beslissing nemen om vanuit haar hart te leven in plaats vanuit haar hoofd. De keuzes die ze maakt vanuit haar hoofd kloppen vaak niet. Ze gaat dan hele verhalen maken. Door die verhalen komen er emoties los die best heftig kunnen zijn. Kim komt in een wereld terecht die ze ergens wel kent, maar toch ook weer niet. Het begint al op het vliegveld Schiphol waar haar iets tentoongesteld wordt. Bestaat toeval? En wat verandert dit werkelijk in haar leven? het Coronavirus steekt de kop op. Wat betekent dit voor Kim?

  De naam Kim is een andere naam voor horizon, de lijn waar het aardoppervlak en de lucht elkaar (lijken te) raken. Kim betekent leider, krijger. Hoe het danst? Een dans zal het worden voor Kim op het zonnige CuraƧao.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 201
  Uitgeverij : Joke de Boer
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 03-2022
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 14,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen