€ 21,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

roedelgedrag

Edward Heijn • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Wie kent niet het Disney verhaal van Lady & de Vagebond, maar nu zijn er Bikkel & Angel , lees en geniet van deze echte Lovestory..
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 153
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789463452335
  Datum publicatie : 11-2017
 • Inhoudsopgave
  alles is voor Angel begonnen nadat ik verhuist ben naar zaandijken Angel verliefd werd op Bikkel, het hondje van de benedenbuurvrouw, ze waren op slag verliefd , en bij de loopsheid hadden de buurvrouw en ik besloten, dat we ze even zouden laten paren, de vriendschap is bij het stel Angel en Bikkel nog steeds aanwezig,, maar nog een keer gaat bij reu bikkel niet meer op na castratie.. maar wel heeft hij voor zijn castratie Angel 5 prachtige pups ,op de wereld laten zetten.
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 21,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

mijn broer kwam even een bakkie doen, en hij werd bij binnenkomst begroet door Daisy en Angel, terwijl hij plaats nam, en ik hem een bakkie koffie aanbood, slaakte angel met hoge rug een vreselijke hoge gil waarop ik zei, ok, ik zet haar in de werpdoos , want dit kon wel een betekenen dat het zover is, en niet lang daarna kwam de eerste pup er uit, ik zei, het is een teefje, en Stefan riep, die is voor mij, en ze heet Monty. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen