€ 23,50

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Runen - Het Verbond van de Goden

Fred van Wijk • Boek • paperback

 • Samenvatting
  In dit tweede deel van deze duologie gaat de godheid Cindoe verder met het uitbreiden van zijn rijk. Omdat hij alle andere goden verbiedt sluiten die een onderling verbond. Intussen staan de broers Ake en Orno en hun gevluchte vrienden voor een onmogelijke taak: hoe bevecht je een onoverwinnelijke god?
  We maken kennis met Unka, een ongelukkig meisje dat opgroeit in een barre omgeving en in een maatschappij waar vrouwen
  geen rechten hebben. Haar ontluikende gave om met dieren te kunnen 'praten' helpt haar om te ontsnappen aan haar uitzichtloze bestaan.
  In de Runensage hebben alleen de Magisters Naturalis (runensmeden, alchemisten, astrologen, druïden en heksen) bovennatuur-
  lijke krachten; sommigen noemen het 'magie'. Het wachten is op een Teken van de goden om de macht van Cindoe en zijn Ware Gelovigen te breken. De onvermijdelijke strijd zal worden uitgevochten met steencirkels, runenwapens, en een legendarisch verloren gewaand wapen dat ooit toebehoorde aan een god!
  Intussen leren we meer over de geschiedenis van het oude continent Ulvenor: verloren rijken, de eerste dwergen, vreemde gebruiken, en nog veel meer!
  RUNEN is een verrassend epos in de traditie van de grote fantasy literatuur en bedoeld voor iedereen die graag wegdroomt
  in een wereld die heel anders is dan de onze!
  Het Verbond van de Goden is een vervolg op Runen - Dolen. Lees dat vooral eerst! Hiermee is de Runensage compleet.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 158mm x 236mm
  Aantal pagina's : 570
  Uitgeverij : uitgeverij spronkels
  ISBN : 9789083306322
  Datum publicatie : 08-2023
 • Inhoudsopgave
  60 hoofdstukken, 7 kaarten
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 23,50

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Ake en Tory liepen voorop. De gang boog sterk naar rechts en meteen om de hoek zagen ze aan beide zijden een metalen standbeeld van, waarschijnlijk, een priester in een lang gewaad. Het gewaad had een hoge kraag en op de kraag stond een hoofd zonder gezicht, alleen een holle leegte met een metalen mijter erop. Elke metalen priester hield een grote staf vast waar een metalen slang omheen kronkelde. Achter het beeld was een alkoof met verschillende stenen beelden, elk in een eigen nis. De twee metalen beelden stonden koud, roerloos links en rechts van Ake en Tory. Zelfs Ake voelde een kilte om zijn hart.
‘Ik vind het hier doodeng’, fluisterde Tory.
Onbewust bleven ze even staan, maar er gebeurde niets. Tory stootte Ake aan en wees naar de vloer van de gang. Precies tussen de twee metalen beelden liepen twee dikke, in de rotsvloer uitgehouwen strepen. De eerste streep was getrokken vlak vóór het voetstuk van de twee beelden en de tweede er precies na.
Aan de kant van de eerste groef, waar Ake en Tory nu stonden, was in de vloer het woord ‘L E V E N D E N’ uitgehakt. Precies tussen de twee groeven lazen ze: ‘S T E R F’. Aan de andere kant van de tweede groef konden ze het woord: ‘D O D E N’ lezen.
‘Dit ziet er niet bepaald vrolijk uit’, merkte Ake op. Hij vertelde Tory wat hij had gelezen, hij wist niet precies wie er allemaal konden lezen en schrijven. De anderen kwamen nu ook kijken. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen