€ 24,50

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Salsa!

Vrijgezel en nu? Salsadansen, vrijheid, mannen, plezier en verdriet, oordelen ,vooroordelen. In de salsawereld vindt Sarah haar afleidingen.

Karin van Nieuwenhuizen • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Na een langdurige relatie van meer dan 25 jaar met de 53-jarige Tom waar ze samen een zaak mee heeft, besluit de 47-jarige hoofdpersoon Sarah Nieuwkoop, de handdoek in de ring te gooien. Sarah heeft haar moeder jong verloren aan Kanker, haar vader is hertrouwd en ze heeft een oudere zus die ze te weinig ziet.
  Tom raakt aan de drank en Sarah voelt zich eenzamer dan ooit in haar relatie Wanneer er een Tiny Kamer van 25 m2 te huur komt besluit ze de stap te zetten en haar leven drastisch om te gooien. Het leven wat erna komt was toch wat anders dan ze gedacht had.
  In de Salsa wereld waar ze al enkele jaren haar afleiding en geluk vindt beleeft ze met haar beste vriendin Marlien avonturen op de diverse dansfestivals. Ze zit ze in een emotionele rollercoaster. Zij ontmoet de meest bijzondere mensen in deze periode van haar leven alleen en leert met vallen en opstaan. Als een beginner begeeft ze zich op de relatiemarkt en geniet ondertussen van het vrije leven. Of toch niet?
  Dillema’s oordelen en vooroordelen spelen haar parten. Is zijzelf wel diegene die ze dacht dat ze was? Of schuilt er in haar een andere kant die zij nog moet ontdekken?
  Dat ze zelf later met 3 mannen tegelijk een soort van relatie aangaat had zij zich nooit kunnen indenken.
  Dit boek geeft een inkijkje in de salsadans scene en Karin van Nieuwenhuizen de schrijfster heeft voor ervaren dansers in deze scene ook een training ontwikkeld die de dansers met meer connectie laat dansen.
  De situaties in het boek zijn voorbeelden en heel herkenbaar. De training leert jou deze situaties positief om te buigen.
  Kijk voor meer info ook op https://service-swap.nl/dance-connection of scan de QR-code.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 324
  Uitgeverij : Service Swap
  ISBN : 9789090350318
  Datum publicatie : 05-2021
 • Inhoudsopgave
  Het boek heeft 26 hoofdstukken en gaat over het leven van Sarah in de ik-vorm. Het beschrijft een periode van 1,5 jaar beginnend bij het einde van een relatie van meer dan 20 jaar en de onzekere periode erna. Er zitten 3 verhaallijnen in: Salsa en de feesten, de mannen in alle tinten bruin, de erotische uitspattingen en daarnaast de interne dialoog.
  Het plezier op de dansfeesten, relaties, gevoelens, vooroordelen, interne en externe dialogen .
  De situaties die ze tegenkomt die voor iedereen herkenbaar zullen zijn.
  Dit beschreven met een bepaalde luchtigheid en humor.
 • Reviews (8,8 uit 2 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  19-08-2022
  Salsa - een zoektocht naar geluk
  Het boek "Salsa" leest als een trein. De schrijfster kruipt in de huid van hoofdpersoon Sarah en neemt je mee in haar wereld van (salsa-)dansen en haar zoektocht naar aandacht binnen een liefdesrelatie. Het verhaal is heel realistisch geschreven. Voor lezers uit Noord-Holland zullen veel plaatsen bekend voorkomen. Fijn boek om op een mooie zomeravond te lezen (maar kan ook 's winters bij de open haard ;-) !


  Geplaatst door uit Heemskerk , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  05-06-2022
  Boek Salsa!
  Zoveel boeken over salsa dansen zijn er niet. Maar in dit boek kan je een verhaal lezen dat gaat over een salsa danseres Sarah en haar vriendin Marlien. Zij probeert haar weg te vinden in een wereld waarin er nog al wat (voor)oordelen zijn. Het boek is geschreven vanuit het oogpunt van een vrouw en neemt je mee naar de Salsa wereld. De schrijfstijl is vlot, open en eerlijk. Het boek leest als een soap: het gaat over plezier en verdriet, latin dansen, uitgaan, liefdes, relaties en vrijheid. Het is een verhaal waarvan je graag wilt weten hoe het afloopt. De situaties in het boek zijn gek, maar ook wel herkenbaar voor mensen die op salsa dansles zitten en naar salsa evenementen gaan. Lezen dus, dit boek!

     Open en eerlijk geschreven.
     Ik heb het in één keer uitgelezen.

  Geplaatst door , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10

€ 24,50

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Mijn vriendin Marlien kijkt mij aan.
“Ik ben zo blij jou weer te zien.” Zegt ze. We rijden in haar witte Audi A5 en we zijn op weg naar een Salsa feestje.
“Het was vorige week nog” zegt ik met een grijns.
Ik geef toe, een week duurt erg lang.
“Hoe gaat het thuis?” Vraagt Marlien. En ik antwoord dat het steeds slechter gaat. Tom kan het niet meer handelen. Ik leef al enige tijd op een slaapkamer apart in ons gezamenlijke huis. Zeg ik tegen Marlien. En het lijkt wel of hij steeds meer gaat drinken. Ik hoor hem iedere avond een paar keer naar de koelkast lopen en het gerinkel van de ijsblokjes daarna.
“En hoe gaat het met jouzelf?” Vraagt ze.
Daar moet ik even over nadenken, ×
SERVICE
Contact
 
Vragen