Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 22,50

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Salsa!

Vrijgezel en nu? Salsadansen, vrijheid, mannen, plezier en verdriet, oordelen ,vooroordelen. In de salsawereld vindt Sarah haar afleidingen.

Karin van Nieuwenhuizen • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Na een langdurige relatie van meer dan 25 jaar met de 53-jarige Tom waar ze samen een zaak mee heeft, besluit de 47-jarige hoofdpersoon Sarah Nieuwkoop, de handdoek in de ring te gooien. Sarah heeft haar moeder jong verloren aan Kanker, haar vader is hertrouwd en ze heeft een oudere zus die ze te weinig ziet.
  Tom raakt aan de drank en Sarah voelt zich eenzamer dan ooit in haar relatie Wanneer er een Tiny Kamer van 25 m2 te huur komt besluit ze de stap te zetten en haar leven drastisch om te gooien. Het leven wat erna komt was toch wat anders dan ze gedacht had.
  In de Salsa wereld waar ze al enkele jaren haar afleiding en geluk vindt beleeft ze met haar beste vriendin Marlien avonturen op de diverse dansfestivals. Ze zit ze in een emotionele rollercoaster. Zij ontmoet de meest bijzondere mensen in deze periode van haar leven alleen en leert met vallen en opstaan. Als een beginner begeeft ze zich op de relatiemarkt en geniet ondertussen van het vrije leven. Of toch niet?
  Dillema’s oordelen en vooroordelen spelen haar parten. Is zijzelf wel diegene die ze dacht dat ze was? Of schuilt er in haar een andere kant die zij nog moet ontdekken?
  Dat ze zelf later met 3 mannen tegelijk een soort van relatie aangaat had zij zich nooit kunnen indenken.
  Dit boek geeft een inkijkje in de salsadans scene en Karin van Nieuwenhuizen de schrijfster heeft voor ervaren dansers in deze scene ook een training ontwikkeld die de dansers met meer connectie laat dansen.
  De situaties in het boek zijn voorbeelden en heel herkenbaar. De training leert jou deze situaties positief om te buigen.
  Kijk voor meer info ook op https://service-swap.nl/dance-connection of scan de QR-code.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 324
  Uitgeverij : Service Swap
  ISBN : 9789090350318
  Datum publicatie : 05-2021
 • Inhoudsopgave
  Het boek heeft 26 hoofdstukken en gaat over het leven van Sarah in de ik-vorm. Het beschrijft een periode van 1,5 jaar beginnend bij het einde van een relatie van meer dan 20 jaar en de onzekere periode erna. Er zitten 3 verhaallijnen in: Salsa en de feesten, de mannen in alle tinten bruin en de sex en daarnaast de interne dialoog.
  Het plezier op de dansfeesten, relaties, gevoelens, vooroordelen, interne en externe dialogen .
  De situaties die ze tegenkomt en die voor iedereen herkenbaar zullen zijn.
  Dit beschreven met een bepaalde luchtigheid en humor.
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 22,50

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Snel check ik toch nog even mijn Facebook om te kijken waar de dansfeestjes waren en wie er waar naartoe is geweest. Ik mis het dansen omdat ik met Randy op stap ben dit weekend, maar zie dat er aan het eind van deze middag een feest is in de plaats waar Randy woont. Die locatie is vlak naast een restaurant waar we weleens vaker gegeten hebben en ik opper om daarnaartoe te gaan vanavond. Ik zeg er gelijk achteraan dat dat een mooie afsluiter is en of hij soms mee wil om erna te gaan dansen. Ik weet dat hij in het verleden met een ex weleens een paar salsalessen heeft gehad.
“Ik kan het lang niet zo goed als jij,” reageert hij met een sarcastische ondertoon. Dat is jouw wereld en voorlopig kom ik daar nog niet in voor.
“Oh, wat jammer,” reageer ik teleurgesteld. “Ik had alle hoop dat je het weer wilde oppakken. Ik wil jou wel laten kennismaken met mijn danswereld,” probeer ik luchtig.
“We kunnen wel gaan eten daar,” zegt Randy.
“Ik ga bespreken voor zeven uur. Dan kan ik daarna naar huis en kun jij dansen, het is jouw feestje!” komt er wat gemeen achteraan. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen