Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

Niet leverbaar

×

€ 20,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Leven met ongemak
  Leven met ongemak (boek)
 • Cover Manieren van achter geraniums zitten
  Manieren van achter geraniums zitten (boek)

Samenhangend behandelen in de GGz

Clemens Janzing • Boek • paperback

 • Samenvatting
  "In een tijd van veranderingen binnen de geestelijke gezondheidszorg (GGz), is bij veel werkers ¿dat waar het nu eigenlijk om gaat¿ meer en meer uit het zicht geraakt.
  De samenhang tussen en binnen de onderdelen van organisaties voor GGz schiet tekort en de aansturing ligt dikwijls in handen van personen die onbekend zijn met de zorg zelf. Dit alles betekent dat de prijs die is betaald voor een betere ¿marktpositie¿ of ¿meer efficiënte opzet¿ vaak bestaat uit verlies van de kwaliteit en effectiviteit van behandelingen.
  De grondgedachte van dit boek is dat ¿behandelen¿ en ¿managen¿ geen op zichzelf staande zaken zijn, maar onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. De uitgave biedt handvatten om vanuit de optiek van de behandelaar veranderingsprocessen te initiëren, te beoordelen en ¿ waar nodig ¿ bij te stellen. De afzonderlijke hoofdstukken vormen een belangrijke leidraad bij het doordenken en opzetten van een goede behandelorganisatie. Daarbij zal altijd het beste compromis gevonden moeten worden tussen behandeleisen enerzijds en beschikbare financiële ruimte anderzijds. De behandelaar is degene die het definitieve besluit moet nemen; het boek is daarbij een waardevol vademecum.

  Over de auteur
  Clemens Janzing is gedurende zijn loopbaan als klinisch psycholoog en psychotherapeut werkzaam geweest binnen diverse organisaties en instellingen. Hij heeft inmiddels een opleidings- en adviespraktijk opgezet voor hulpverleners en managers binnen de geestelijke gezondheidszorg: Janzing Consult."
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 158mm x 242mm
  Aantal pagina's : 101
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789023244806
  Datum publicatie : 01-1970
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 20,50


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Niet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen