€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Sayonara Shikoku

Co Mulder • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Mijn eerste pelgrimstocht was naar Santiago de Compostella wat een bijzondere en ook spannende tocht was. Daarna volgden de pelgrimstochten naar Rome, van Winkel naar Praag en twee jaar later van Praag naar Winkel via Berlijn. Over het algemeen zijn de mensen die ik tijdens al mijn reizen heb ontmoet heel vriendelijk en zeker heel behulpzaam en daar krijg je heel veel energie van. Ik heb heel veel plezier beleefd aan deze tochten alhoewel je jezelf soms wel tegen komt. Zittend, soms met de tranen biggelend over mijn wangen, op een omgevallen boom ergens in het bos of langs de kant van de weg vroeg ik mij dan af waar ik aan begonnen was.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 134
  Uitgeverij : Wandelaar
  ISBN : 9789082623925
  Datum publicatie : 11-2023
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

. Dan zie ik iets bekends: “Hé, dat is mijn rugzak” zeg ik. Nerveus vraag ik hoe het nu verder moet. “Geen probleem” zegt de grondstewardess die toevallig met mijn bagage liep, “u gaat gewoon met het volgende vliegtuig”. “Maar wat gaat me dat kosten?” vraag ik, “niets zegt ze”. En zij regelt een instapkaart. Pffff valt dat even mee.

Ik wilde net de trap nemen als ik word geroepen. “O Henro San, osetai”. Een auto met twee vrouwen er in kwam mij achterna en ik krijg een overheerlijk ijsje. In het West Fries zou je zeggen ”ik kroig n Oisie”. In het Japans betekend oishii lekker. Dus, n oishii oisie.

De regen komt nu met bakken uit de lucht. Rond twaalf uur kom ik bij een restaurant aan. Zal ik hier naar binnen gaan of toch maar niet? Toch eerst maar wat eten, al schaam ik me wel een beetje voor mijn natte kleren. Met mijn drijfnatte pak stap ik het restaurant binnen en blijf een beetje bij de deur staan. “Kom maar verder hoor O Henro met je lange benen”, zegt de serveerster die duidelijk erg gecharmeerd was van dit kletsnatte individu in regenpak. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen