€ 12,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

schilderijen zwendel

Egbert Huijing • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Tijdens zijn studententijd in Delft heeft Egbert Huijing een tweetal jeugdboek over Wim en Bert op een gammele typemachine geschreven. Na een carrière in de IT kwamen de manuscripten bij opruimen tevoorschijn. De getypte velletje zijn gescand en gecorrigeerd en nu liggen er boeken klaar.

  Het verhaal gaat over Wim en Bert. Twee vrienden die samen op zeilvakantie in Friesland gaan. Daar beleven ze een spannend avontuur.
  Natuurlijk speelt het verhaal zich in het verleden af. Zeker zo’n 40 jaar geleden. Toen hadden ze nog geen mobieltjes of tablets. Ook was er nog geen internet en telefoneren deed je nog met zo’n draaitoestel. Het was een heel andere tijd. Zoals je ook in het boek zult zien is dat roken toen nog heel gewoon was. Gelukkig is dat nu heel anders!.
  Maar het verhaal is van alle tijden. Spannend van het begin tot het einde.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 111
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 01-2016
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 12,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar2-3 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Met een droge knip knipte de voorovergebogen gestalte de laatste draad door van de afrastering. Hij legde de zware draadschaar naast zich neer en wenkte de beide mannen die zwijgend toe hadden staan kijken.
"Voorzichtig", mompelde de man, die het gat in de afrastering had geknipt. Hij wees op de dunne draad van de alarminstallatie die door het geknipte gat liep. Voorzichtig nam hij deze tussen de gehandschoende duim en wijsvinger en drukte de draad zover naar beneden tot de beide mannen ongehinderd door het gat konden kruipen. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen