Niet leverbaar

×

€ 19,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Scott Kelby over: digitale fotografie, herziene editie

Scott Kelby • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Scott Kelby heeft met zijn bestseller Het Photoshop boek voor digitale fotografen de 'digitale donkere kamer' voorgoed veranderd. In dit boek onthult hij de geheimen van professionele fotografen en vertelt hij hoe ook jij indrukwekkende foto's kunt maken. En dat is vaak makkelijker dan je denkt!

  Het idee achter dit boek is eenvoudig. Stel, je wandelt in de natuur en je vraagt je af hoe je een bloem scherp fotografeert terwijl de achtergrond onscherp blijft. Scott weet raad: 'Pak je zoomlens, stel het diafragma in op f/2.8, zoom in op de bloem en neem de foto.' Zó werkt dit boek: alsof jullie er samen op uit zijn om foto's te maken.

  Dit is geen boek vol vakjargon en ingewikkelde theorie. Dit is een boek dat je vertelt welke knop je moet indrukken, welke instelling je moet gebruiken en wanneer. Aan de hand van bijna tweehonderd goed bewaarde geheimen uit de fotografiewereld leer je al snel veel betere foto's te maken die er scherper, kleurrijker en professioneler uitzien.

  Op elke pagina vind je één afgerond onderwerp waarin wordt uitgelegd hoe je nog betere foto's kunt maken. Dus iedere keer dat je een pagina omslaat, leer je een nieuwe camerainstelling, truc of techniek kennen om je kiekjes in kunstwerken om te toveren.

  Deze herziene editie is helemaal geüpdate naar de laatste software en apparatuur.

  Scott Kelby is hoofdredacteur van de tijdschriften Photoshop User en Nikon Software User, voorzitter van de National Association of Photoshop Professionals en presentator van de videopodcast Adobe Photoshop TV. Scott heeft talloze bestsellers over fotobewerking geschreven, waaronder Het Photoshop boek voor digitale fotografen, Het beste van Photoshop Elements en Photoshop Klassiekers. Zijn heldere, humoristische en ongedwongen stijl van schrijven maakt zijn boeken tot een groot succes.

  Heb je er genoeg van dat foto's in tijdschriften er altijd beter uitzien dan je eigen foto's? Dan is dit het boek voor jou!
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 231mm
  Aantal pagina's : Niet bekend
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789043030526
  Datum publicatie : 01-1970
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaarNiet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen