€ 27,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Septologie

7-in-1

H.G. Lovefitz Tekov Henryierce • Boek • paperback

 • Samenvatting
  In dit duistere verzamelwerk van angstaanjagende verhalen openen zich zeven deuren naar de diepste krochten van het menselijk bestaan. Bereid je voor op een reis door de schaduwrijke gangen van de verbeelding, waar de grenzen tussen werkelijkheid en waanzin vervagen.

  Stap binnen in "De Deur in de Muur" van H.G. Wells, waar een mysterieuze opening leidt tot een wereld van onbekende gevaren. Verlies jezelf in de gruwelijke geheimen van "De Horror bij Red Hook" van H.P. Lovecraft, waar duistere krachten liggen te wachten in de schaduwen van Brooklyn.

  Ontdek "De Offshore-Piraat" van F. Scott Fitzgerald, waar een schijnbaar idyllisch eiland een gruwelijke waarheid verbergt. Betreed "De Rode Kamer" van H.G. Wells en ervaar de beklemmende sfeer van een vervloekte locatie.

  Laat je meeslepen door "De Weddenschap" van Anton Tchekhov, waarin een levensgevaarlijk spel van trots en overmoed wordt gespeeld. Ontvang "Het Geschenk van de Wijzen" van O. Henry, een hartverwarmend verhaal van opoffering en liefde te midden van armoede en tegenspoed.

  Maar wees gewaarschuwd voor "Het Verdomde Ding" van Ambrose Bierce, waarin een sinistere ontdekking leidt tot een confrontatie met het onvoorstelbare.

  Durf jij deze zeven deuren te openen en de mysteries die erachter schuilen te ontrafelen? Zet je schrap voor een reis door het onbekende, waar elke pagina een nieuwe nachtmerrie kan onthullen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 142
  Uitgeverij : Heptafabels
  ISBN : 9789464818635
  Datum publicatie : 03-2024
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 27,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen