€ 24,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Sleutels van de Wijsheid

Een Esoterische Reis

Y.H.S. II • Boek • paperback

 • Samenvatting
  In een wereld doordrongen van mysterie en betovering, waar de grenzen tussen werkelijkheid en verbeelding vervagen, ontvouwt zich een verhaal dat diep geworteld is in de eeuwenoude tradities van mystiek en esoterie. Het is een verhaal dat spreekt tot de ziel, een reis van ontdekking en transformatie die de lezer meeneemt op een betoverende reis door de diepten van het universum en de verborgen rijken van het menselijke bewustzijn.
  In deze intrigerende vertelling worden de lezers ondergedompeld in een wereld van symboliek en mysterie, waarin elke pagina een nieuw geheim onthult en elke ontmoeting een nieuwe openbaring brengt. Het is een verhaal doordrenkt van magie en wijsheid, waarin de lezer wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een avontuur dat hun hart zal beroeren en hun geest zal verruimen.
  Gedreven door een onstilbare dorst naar waarheid en verlichting, begint onze protagonist aan een reis die hem zal leiden door de donkere krochten van het menselijke bestaan en naar de stralende hoogten van spirituele verlichting. Onderweg ontmoet hij een kleurrijk gezelschap van personages, elk met hun eigen unieke wijsheid en kracht, en samen navigeren ze door de uitdagende en soms gevaarlijke paden van het mystieke rijk.
  Het is een reis van zelfontdekking en groei, een reis die je uitdaagt om je eigen innerlijke waarheid te vinden en je eigen spirituele pad te omarmen. Het is een verhaal dat inspireert en betovert, dat de verbeelding prikkelt en de ziel voedt, en dat je achterlaat met een diep gevoel van verwondering en ontzag voor de mysteriƫn van het universum.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 50
  Uitgeverij : New Sphinx Press
  ISBN : 9789464818192
  Datum publicatie : 02-2024
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 24,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen