€ 39,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

SlimRuimtegebruik 3

Ruimte-innovatie op de vierkante mm

Marcel van Mierlo • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Klein, kleiner, kleinst: gamechanger in de bouw

  Kort na de start van kennispodium LEVEN in Tuinen in 2013, schreef ik m’n eerste artikel voor de serie Slim Ruimtegebruik. White Cube stond in de spotlights, een kleine zeecontainer, omgebouwd tot tuinkantoor. Ik werd gegrepen door de wereld van kleine gebouwtjes en voorvoelde een grote ontwikkeling in klein bouwen. Frank de Groot, hoofdredacteur van BouwTotaal toonde zich een geestverwant. Ook hij voorzag grenzeloze mogelijkheden voor deze nieuwe stroming super innovatieve gebouwtjes.

  Naast de mogelijkheden, die kleine gebouwtjes bieden om flexibele en duurzame huisvestingsoplossingen te bieden, of een beetje extra ruimte om te kunnen werken, zijn het voor mij toch vooral pareltjes van vernieuwende techniek. Bij een klein project durf je nou eenmaal meer experimenten aan. En dat doen de bouwers van Slim Ruimtegebruik dan ook volop. In Slim Ruimtegebruik 3 vindt u weer een rijke verzameling van 20 bijzondere huisjes en hutjes, met nieuwe illustraties en afbeeldingen, prachtig vormgegeven door Ronald Wientjes. Van rijdende exemplaren tot gekleide kunstwerken en van prefab cabines met industriële allure tot volledige doe het zelf sheds. Zonder uitzondering zijn de voorbeelden eerder gepubliceerd in BouwTotaal van 2017 tot en met 2019.

  Na ruim 70 artikelen in BouwTotaal is mijn verwondering onveranderd. Dagelijks zie ik nieuwe bijzondere gebouwtjes. Meestal kleinschalige initiatieven of zelfs eenlingen, die hun droom najagen. Ik ben ervan overtuigd, dat we pas aan het begin staan van de ommezwaai naar klein, kleiner, kleinst. Blijf Slim Ruimtegebruik volgen en laat je inspireren.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 230mm x 170mm
  Aantal pagina's : 140
  Uitgeverij : Marcel van Mierlo
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 03-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 39,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen