€ 14,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

  € 9,95

Sound of Silence

Yvonne Dielissen • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Vroeger dacht ik er wel eens aan, wat als ik een van mijn ouders verlies?!

  En als dat moment dan daar is, hoop je keer op keer dat het een nachtmerrie is. s' Mam was al een tijdje niet fit, ging naar de dokter, en kreeg de dag erna al de klap van de hamer...een longtumor van 6 cm!

  Wat er dan door je heen gaat is met geen pen te beschrijven...

  Auteur: Yvonne Dielissen

  *** Per verkocht exemplaar van dit boek wordt er € 1,00 gedoneerd aan KWF Kankerbestrijding ***
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 96
  Uitgeverij : i-Jolly Publishing
  ISBN : 9789491877025
  Datum publicatie : 08-2014
 • Inhoudsopgave
  Reviews namens enkele lezers:

  “Indrukwekkend verhaal dat uit het hart geschreven is.
  Je wordt meegenomen in een waar gebeurd verhaal
  vanaf het moment dat de schrijfster te horen krijgt
  dat haar moeder ernstig ziek is, tot aan het moment van afscheid.
  De gevoelens van frustratie, woede en verdriet zijn heel herkenbaar
  en maken dat je niet kunt stoppen met lezen.
  Je wordt helemaal meegenomen in het moment.
  Heel emotioneel maar ontzettend mooi geschreven.”
  ~ Kim

  “Een hartverscheurend verhaal, vol emotie en de harde waarheid.
  Van een dochter over haar geweldige moeder!
  Pakkend, emotioneel en recht uit het hart.”
  ~ Femke
 • Reviews (9,3 uit 17 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  06-01-2015
  Veel bewondering
  Yvonne, ik heb je boek in 1 ruk uitgelezen. Met tranen in mijn ogen...Kippenvel. T is zoo snel, te snel gegaan. Je hebt 't vanuit je gevoel geschreven. Ben trots op je, echt knap!


  Geplaatst door uit Eindhoven , leeftijd 30-39
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  02-12-2014
  Boek review ´Sound of Silence´
  Boek review ´Sound of Silence´ In dit boek neemt de schrijfster je mee naar een deel uit haar leven waarin ze vertelt, van dag tot dag, hoe ze de hele ziekte en dood van haar moeder heeft ervaren. Ik heb momenten van kippevel en momenten van tranen gehad tijdens het leven van dit boek. Omdat het waargebeurd is, en in ´dagboek´-vorm geschreven, krijg je een totaal beeld van de situatie met gevoelens daarbij. Ik vind het bijzonder hoe Yvonne verschillende gevoelens die men in zo´n situatie ervaart, zo mooi en ´echt´ op papier krijgt. De schrijfster neemt je bijna mee naar haar eigen gevoelswereldje. Als je zelf één of beide ouders aan kanker verloren bent, zijn dingen heel herkenbaar. Als je beide ouders nog hebt, is het een goede eye-opener om ze nog wat extra te waarderen. Het is mooi om te lezen hoe dankbaar Yvonne is voor de tijd die ze wel met haar moeder gehad heeft en de steun die ze krijgt van alle mensen om haar heen. Het boek is ook nog eens een heel mooi gebaar naar haar moeder toe. Ook al is de situatie ontroostbaar, de manier waarop haar moeder wordt herdacht zorgt toch wel voor een klein stukje troost, wat voor velen wel herkenbaar zal zijn. Ook is het erg mooi om te zien hoe ze kracht en steun haalt uit de mooie dingen van het leven zoals vrienden, hechte familiebanden en mooie herinneringen, ook al is de situatie op dat moment alleen maar verdrietig. Ik heb dit boek in één keer uitgelezen omdat je gewoon vanaf hoofdstuk 1 ´betrokken´ bent bij de hele situatie. Daarbij is het zo geshreven dat het makkelijk leesbaar en te volgen is. Ik kan het boek ten zeerste aanraden! Het is geschreven recht uit iemands hart, met de liefde van een dochter voor haar moeder. Ellis Derkx


  Geplaatst door uit Canarian Islands, Spain , leeftijd 30-39
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  28-11-2014
  mooi aangrijpend boek
  een heel mooi boek geschreven uit t hart van Yvonne die echt een mama's kindje was zo als ik ze kende toen ik t boek las had ik steeds een brok in mijn keel en rolde er ook wel tranen over mijn wangen t was een heel aangrijpend verhaal over een hele leuke familie die veel voor elkaar betekenen en overhebben !een echte kijk in hun leven toen en nu ! iedereen kan zoiets mee maken daarom is het fijn om te lezen hoe ze er mee omgaan iig een echte aanrader super gedaan yvonne

     makkelijk te lezen

  Geplaatst door uit lommel - belgie , leeftijd 30-39
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  25-11-2014
  zeer mooi aan grijpend boek
  je moet het in een keer uit lezen je kunt niet stoppen

     uit het hart geschreven
     erg aan grijpend

  Geplaatst door uit deurne , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10


  24-10-2014
  Indrukwekkend
  Heel knap om zo je gevoelens van verdriet en onmacht te delen. Ik heb het boek in een keer uitgelezen, kon niet stoppen. Heel indrukwekkend en ontroerend.


  Geplaatst door uit Deurne , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  17-10-2014
  Tastbare herinneringen
  Ik heb het boek in 1 ruk uitgelezen. Het is zo mooi omschreven door jou, Yvonne. Bijzonder dat je dit hebt gedaan en het ook met iedereen wilt delen. Het is een mooi boek geworden. Een stuk van jezelf maar ook van jullie lieve moeder.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  15-10-2014
  Zeer indrukwekkend!!
  3.5 jaar terug toen dit vreselijke verhaal zich afspeelde kende ik Yvonne nog niet zo goed. De afgelopen jaren heb ik haar steeds beter leren kennen, en vaker samen gewerkt! Samen lol maar natuurlijk ook over de droevige dingen gesproken.. Toen ze me vertelde dat het boek te bestellen was heb ik dit meteen gedaan. Ook ik heb het boek in 1 keer uitgelezen. Je kan niet meer stoppen als je er eenmaal in begonnen bent Zoon heftig verhaal wat dit gezin heeft meegemaakt. Het is gewoon niet te geloven wat er in zoon korte tijd kan gebeuren! Ik had ook echt een brok in mijn keel toen ik het aan het lezen was en pikte een traantje weg... Erg knap hoe Yvonne dit geschreven heeft in haar eigen woorden over haar moeder! DIEP RESPECT!


  Geplaatst door uit sevenum
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  02-10-2014
  Super mooi boek!
  Mijn mattie Yvonne Dielissen is een paar jaar geleden door een hel gegaan. In zeer korte tijd is ze haar moeder verloren. Dit alles heb ik van dichtbij mee gemaakt. Nu heeft ze haar verhaal opgeschreven in haar eigen woorden. Toen ik jet boek las was ik meteen weer terug in die tijd. Ze heeft het heel mooi verwoord ik was meteen in tranen! Dit boek is voor iedereen te lezen ook die haar niet kent zal tot tranen geroerd zijn.

     mooi en leerzaam boek!
     aanrader

  Geplaatst door uit Venlo , leeftijd 30-39
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  17-09-2014
  Sound of SILENCE
  Ontroerend boek , heb 't met kippenvel op m'n armen in 1 keer uitgelezen! Wat 'n verhaal! Met veel liefde door Yvonne geschreven en extra heftig omdat ik de familie ken. Respect!


  Geplaatst door uit Deurne , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  17-09-2014
  SOUND OF SILENCE
  Een indrukwekkend waargebeurt verhaal wat me heeft meegenomen in een wereld waar ik eigenlijk nooit bij heb stil gestaan... Dingen die je niet wilt lezen, en toch leest.. terwijl je weet dat het allemaal waargebeurt is.. IK LEEFDE HELEMAAL MEE IN HET VERHAAL VAN DIT BOEK. Ik heb een hekel aan lezen, maar dit is in me hele leven mijn eerste boek die ik binnen een uur heb gelezen en er helemaal stil en emotioneel van werd.. Dit is echt een aanrader voor iedereen om het te lezen en zeker de moeite waard om het te kopen ! Het neemd je echt mee in een wereld waar eigenlijk weinig mensen bij stil staan.. Dikke RESPECT voor jou Yvon !!


  Geplaatst door uit Eindhoven , leeftijd 20-29
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  17-09-2014
  Sound of Silence
  Ik vind Sound of Silence een puur boek. Je leest het maar het is net of iemand het tegen je zit te vertellen. Een puur en triest verhaal over een dochter die in een veel te snelle tijd haar moeder is verloren. Een meeslepend verhaal wat je in 1 ruk uit wilt lezen omdat het je (iniedergeval mij) raakt.

     echtheid
     leesgemak

  Geplaatst door uit brabant , leeftijd 20-29
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  17-09-2014
  Hartverscheurend verhaal geschreven door een sterke dochter
  Prachtig boek waarin een dochter Yvonne haar verhaal vertelt over de ziekte van haar moeder. Ze neemt je mee in de achtbaan die hun leven op dat moment wordt, heel dichtbij mag je komen in deze ongelooflijk zware periode van haar leven. Respect voor haar om dit zo met anderen te willen en kunnen delen. Ik vind het een waardevol boek voor sms'en die iemand verloren hebben aan kanker en dit verdriet herkennen. Dankjewel voor de kans die haar geven is om haar droom te realiseren en een prachtig document na te laten. Ik hoop dat Yvonne hiermee een heel klein beetje rust vindt en haar verdriet kan plaatsen.

     Levensecht verhaal
     Voor iedereen te lezen
     Zachte kaft

  Geplaatst door uit Noord brabant , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10


  17-09-2014
  Sound of Silence
  Vanmiddag je boek ontvangen, en vanavond je boek in 1 ruk uitgelezen. Met tranen in mijn ogen, mooi geschreven. Dank je wel dat we zo dichtbij mochten komen...


  Geplaatst door uit Noord-Brabant
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  17-09-2014
  Sound of Silence
  Vanavond je boek gelezen!! Met ontzettend veel bewondering zitten lezen! Ik heb het niet droog kunnen houden... Heel mooi en jullie mam zou zo ontzettend trots op je zijn!!!


  Geplaatst door uit Noord-Brabant
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  17-09-2014
  Sound of Silence
  Ik heb je boek in 1 ruk door uitgelezen! Kon het niet neer leggen. In jouw eigen woorden prachtig verwoord! Zo ongelofelijk, onvoorstelbaar en oneerlijk, het lijkt wel een film.


  Geplaatst door uit Noord-Brabant
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  17-09-2014
  Sound of Silence
  Een hartverscheurend verhaal, vol emotie en de harde waarheid. Van een dochter over haar geweldige moeder! Pakkend, emotioneel en recht uit het hart.


  Geplaatst door uit Noord-Brabant
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  17-09-2014
  Sound of Silence
  Indrukwekkend verhaal dat uit het hart geschreven is. Je wordt meegenomen in een waar gebeurd verhaal vanaf het moment dat de schrijfster te horen krijgt dat haar moeder ernstig ziek is, tot aan het moment van afscheid. De gevoelens van frustratie, woede en verdriet zijn heel herkenbaar en maken dat je niet kunt stoppen met lezen. Je wordt helemaal meegenomen in het moment. Heel emotioneel maar ontzettend mooi geschreven.


  Geplaatst door uit Noord-Brabant
  Waardeert het boek met een 10 uit 10

€ 14,95

niet beschikbaar2-3 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Bij binnenkomst trof ik ‘s mam alleen op de bank in de
huiskamer aan, niet wetend dat mijn leven binnen 1 minuut
zou veranderen….

Ik vergeet nooit meer dit moment dat ik vroeg aan ‘s mam,
“Zijn de kinderen er niet?” Waarop zij antwoordde “Nee ze
zijn er niet.”

Waarop ze in tranen uitbarstte en zei “ het gaat helemaal
niet goed met mij…”

‘s Mam klaagde al langer dat ze zich niet zo lekker voelde.
Niks smaakte meer lekker, haar eetlust was weg en ze was
verschillende kilo´s lichter geworden.

Op haar verjaardag, woensdag 20 april, beloofde ze ons een
afspraak te maken met de huisarts voor de volgende dag.
2 dagen later, deze vrijdag dus kreeg ze al de uitslag…..

Longkanker, een tumor van 6 cm……BAMMM ×
SERVICE
Contact
 
Vragen