€ 36,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Spellen voor Honden - Deel 3

van snuffelspel tot hersenspel

Helen Hagestein • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Met trots presenteer ik deel 3 van Spellen met honden! Ook nu is het weer gelukt om 110 nieuwe low-budget-spellen te bedenken die je samen met je hond kunt doen. Van pannenonderzetter tot afdruiprek, van voetbal tot kindermasker en van toiletrolletje tot klomp, vrijwel alles is te gebruiken om leuke en leerzame spellen voor je hond te creëren.
  Naast deze spellen stel ik ook een aantal trouwe fans van Spellen voor honden voor. Zij hebben mij de afgelopen jaren gesteund, geïnspireerd en vaak ook geadviseerd. Zij zijn mede verantwoordelijk voor het grote succes van Spellen met honden.

  Leden van mijn Facebook-pagina https://www.facebook.com/groups/spel­ideeenvoorhonden/ komen aan het woord over hun passie voor spellen. Hondenprofessionals vertellen hoe en waarom zij spellen voor honden integreren in hun hondenschool of praktijk. Daarnaast hebben al deze fans een favoriet spel uit één van mijn boeken gekozen die ze graag met jullie delen.

  Bij Spellen voor honden is de “fun” factor zeer belangrijk en uit de verhalen in dit boek blijkt dat er nog zoveel meer moois te bereiken is. Spellen kun je afstemmen op het weer (binnen bij regen, fris waterspel bij hitte), inzetten bij gedragsbegeleiding (hyperactiviteit, onzekerheid), het tegengaan van verveling (geblesseerde hond die rustig aan moet doen).

  Kortom: Spellen voor honden maakt een hondenleven een stuk aangenamer.
  Heel veel succes en vooral heel veel plezier!
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 240mm
  Aantal pagina's : 283
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789463456661
  Datum publicatie : 04-2019
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 36,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen