€ 22,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Spreek mij vrij

Hoe goed ken jij je partner?

Inge Verweij • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Nog maar net bekomen van de schrik als Jeanne wordt getroffen door een hersenbloeding en in coma raakt, komt haar man John er gaandeweg achter dat hij totaal geen weet heeft waar zijn vrouw haar dagen mee vulde. Hij zit met zoveel vragen, maar uit haar mond komt geen zinnig antwoord. Gaat hij ooit de hele waarheid boven tafel krijgen? En wat als hij zich, met al die ontbrekende puzzelstukjes, zo belazerd voelt dat hij besluit niet meer voor haar te willen zorgen? Wordt Jeanne zonder gehoord te worden veroordeeld?
  Niet weg te leggen dit boek, zo erg leef je mee met dit worstelende koppel en ga je houden van deze twee, ondertussen hopend dat het uiteindelijk toch goed komt.

  Inge Verweij (1963) schreef in 2019 het goed ontvangen ‘Narcist me niet’. Ze geniet sinds een aantal jaar van haar mooie woonplaats Deventer en van het hebben van iets meer vrije tijd waarin ze bezig kan zijn met onder andere schrijven.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 216
  Uitgeverij : Inge Verweij
  ISBN : 9789464817812
  Datum publicatie : 01-2024
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8 uit 1 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  23-02-2024
  Aanrader, je wilt steeds doorlezen
  Als een soort kat-en-muisspelletje houden John en Jeanne elkaar bezig, zonder dat ze zich daarvan bewust zijn. En als lezer wil je steeds weer een hoofdstuk verder lezen, omdat je, net als de hoofdrolspelers van het boek, ook niet alles weet. Daarnaast zorgt o.a. de gereformeerde Gerda voor de nodige humor, want die zit er zeker ook in. Het verhaal heeft mij een aantal uren heel plezierig bezig gehouden en dat is wat boeken behoren te doen. Een aanrader dus.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 22,50

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen