Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 56,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Sprekende handen

Irene Maijer - Kruijssen • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Biedt uitgewerkte programma's voor groepsbijeenkomsten van mensen met dementieStelt de beleving van de ouderen en de aandacht voor het eigen levensverhaal centraalGeschikt voor ontmoetingsgroepen wonend op psychogeriatrische afdelingen

  Sprekende handen is een uniek werkboek met een methodiek voor ontmoetingsgroepen met en voor dementerende mensen, wonend op psychogeriatrische afdelingen in verpleeg- en verzorgingshuizen.De methodiek is in de praktijk ontwikkeld en sluit aan bij die stromingen in de ouderenzorg die de beleving van oude mensen zelf, en de aandacht voor hun eigen levensverhaal centraal stellen. Dat blijkt zeer goed te werken.Eerst geven de auteurs informatie over de methodiek en over hun samenwerking als muziektherapeut en geestelijk verzorger. Vervolgens worden 46 uitgewerkte programma’s voor groepsbijeenkomsten beschreven, die als kapstok dienen voor de bijeenkomsten. Als thema voor deze programma’s is gekozen Sprekende handen, waarbij de handen de levensverhalen van ouderen symboliseren.Dit werkboek bevat extra materiaal op de website met filmfragmenten van een bijeenkomst van een ontmoetingsgroep, die de tekst nader illustreren. In het boek zijn verwijzingen opgenomen naar deze filmfragmenten.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 210mm x 297mm
  Aantal pagina's : 162
  Uitgeverij : Bohn Stafleu van Loghum
  ISBN : 9789031380701
  Datum publicatie : 02-2010
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 56,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen