€ 19,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Spuit elf is uitgesproken

Gewoontes en patronen bij verlies en rouw

Jeanne Wevers • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Hoe ga jij om met verlies en rouw?
  Welke gewoontes en patronen spelen daarin mee?

  Tijdens de post-Hbo opleiding “Begeleiden bij rouw en verlies” aan de HZ University of Applied Sciences te Vlissingen ontdekt Wevers nieuwe kanten bij zichzelf rondom rouw. Ze kiest er dan voor om de verliesmomenten in haar leven opnieuw onder de loep te nemen. Haar belevingen en reflectie op hoe zij die momenten doorstaan heeft, weet ze met een vlotte schrijfstijl weer te geven in haar boek “Spuit elf is uitgesproken”.

  Ze neemt de lezer bij de hand als zij op openhartige wijze het pad van haar eigen rouwervaringen opnieuw afloopt. Zonder schroom toont ze haar worstelingen daarbij en hoe zij die in toom heeft weten te houden met haar gewoontes en patronen. Ze laat zien wat de impact daarvan is geweest en wat dit met haar heeft gedaan.
  Ze komt uiteindelijk tot opmerkelijke levenslessen.

  Ook vandaag de dag ziet Wevers in de maatschappij nog steeds oude denkrichtingen en gewoontes die belemmerend zijn voor het goed kunnen doorstaan van verlies en rouw. Ze hoopt de lezer met haar boek aan te zetten te onderzoeken hoe gewoontes en patronen bij verlies en rouw in het eigen leven uitpakken. Waar zijn ze dienend en waar niet?


  Jeanne Wevers (1954) heeft haar eigen coachingspraktijk Doorzicht in Zeeuws Vlaanderen. Uitgangspunt voor haar is: “Welke vraag we ook hebben: door de eigen biografie op holistische wijze nader te onderzoeken komen er inzichten naar voren die ons vooruit helpen”.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 158
  Uitgeverij : Jeanne Wevers
  ISBN : 9789464437874
  Datum publicatie : 11-2022
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen