€ 35,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Strategische aspecten van onderhoudsmanagement

Een inleiding in strategische aspecten bij onderhoudsmanagement

Peter van Heusden • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Waarom zijn de prestaties van fysieke assets in de ene organisatie succesvoller als in andere? Hoe kan het dat sommige organisaties meer onderhoudsuitgaven hebben als anderen, terwijl er sprake is van min of meer vergelijkbare omstandigheden? Hoe is het te verklaren dat bij sommige organisaties de beschikbaarheid, betrouwbaarheid van de beschikbare assets hoger is zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit? Welke rol speelt het management bij het kosteneffectief onderhoud van assets? Wat is de relatie tussen de inrichting van de maintenance organisatie en de neergezette prestaties. Wat is de relatie het gehanteerde businessmodel en de inrichting van de onderhoudsorganisatie? Gaat het bij de inrichting om onderscheidend vermogen of om het vermogen tot vernieuwing?

  In Strategische aspecten van onderhoudsmanagement komen alle aspecten aan de orde die voor de managen van een onderhoudsorganisatie van belang zijn. Er worden verschillende modellen en perspectieven belicht waarmee organisatie keuzes maken, bijvoorbeeld uitbesteden versus in eigen beheer, centrale of decentrale afdelingen. Daarnaast komt veiligheid en de impact van onderhoud daarop nadrukkelijk aan de orde.

  Deze uitgave is bijzonder geschikt voor het integraal leren kijken naar organisaties, de relatie tussen fysieke assets en de strategische keuzes en modellen, om zo het succes van een organisatie te verbeteren.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 189mm x 246mm
  Aantal pagina's : 175
  Uitgeverij : Peter van Heusden
  ISBN : 9789081746908
  Datum publicatie : 02-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 35,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen