€ 20,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Streken

Natalie Koch • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Als de gevierde cellist Arthur Bronckhorst in Londen een aantal masterclasses geeft, ontmoet hij de begaafde studente Chrissie Pagett, die met Dvor celloconcert een verpletterende indruk op hem maakt. Haar talent en bravoure openen hem de ogen voor zijn tekortkomingen als musicus. Langzaam komt hij tot het pijnlijke besef dat zijn carri ten einde loopt. In de dagen die volgen, de laatste dagen van het jaar, maakt Bronckhorst de balans op van zijn leven, dat volledig in het teken stond van de muziek. Hoe moet hij er zin en invulling aan geven als hij niet langer kan schitteren op de internationale concertpodia? Hij realiseert zich wat hij zijn omgeving heeft aangedaan in zijn zucht naar succes en raakt er steeds meer van overtuigd dat Chrissie hem kan helpen zijn fouten te herstellen. Maar dan bezorgt ze hem een verrassing die zijn leven voorgoed verandert.
  Natalie Koch (1966) is musicoloog. Ze werkte onder meer als muziekjournalist en schreef toelichtingen voor concerten en cd's. Streken is haar debuutroman.
  'Natalie Koch is een intrigerend talent met een sterke verbeeldingskracht. Die combinatie houdt een grote belofte in.' Wanda Reisel 'Het proza van Natalie Koch is elegant van vorm, zuiver van toon en bezit een warme klankkleur.' Jan van Aken
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 125mm x 200mm
  Aantal pagina's : 271
  Uitgeverij : Querido
  ISBN : 9789021472744
  Datum publicatie : 11-2006
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 20,00

niet beschikbaar

niet beschikbaarZondag voor 21.00 uur besteld, dinsdag in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen