€ 22,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Sudoku Routeplanning

Een makkelijke route naar de oplossing

Jo Bollen • Boek • paperback

 • Samenvatting
  In dit boek worden aan de hand van plaatjes een viertal ongecompliceerde oplostechnieken en mogelijke combinaties van oplosstrategieën uiteengezet voor het oplossen van 9 x 9 Sudokupuzzels. Hiermee zijn vrijwel alle gangbare Sudokupuzzels uit dagbladen en tijdschriften op te lossen. De volgorde van de in te vullen lege cellen en de per cel gebruikte techniek worden weergegeven in een stappenrooster dat als een soort van routeplanning leidt tot de oplossing. Dit stappenrooster kan ook als hulp gebruikt worden voor één volgende stap op elk moment dat de puzzelaar met de zelf beredeneerde invulling van cellen geen stap verder komt. Dit stappenrooster vervangt het nutteloos meeleveren van de oplossing. Het kennen van de oplossing helpt je immers niet als je zelf bij het oplossen vastloopt. Er is geen enkele boek over Sudokupuzzels waarin dit stappenrooster eerder werd beschreven. Voor de liefhebber worden enkele geavanceerdere oplostechnieken en wetenswaardigheden beschreven.
 • Productinformatie
  Fragment : Download Fragment
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 132
  Uitgeverij : B-Cute BV
  ISBN : 9789083207902
  Datum publicatie : 10-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8,5 uit 2 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  27-03-2022
  Aanrader voor elke Sudoku puzzelaar
  In dit boek wordt met het stappenplan een goede hulp geboden bij het oplossen van Sudoku puzzels. Anders dan bij het geven van de oplossing, zet dit de lezer aan om zijn eigen weg te vervolgen na raadpleging van het stappenplan om zodoende uiteindelijk zelf tot de oplossing te geraken.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  14-01-2022
  Niet voorzeggen, maar wel de weg wijzen.
  Als je een echte liefhebber bent van Sudoku, koop je nooit boekjes met achterin de oplossingen. Vaak komt het voor dat je tijdens van alles en nog wat proberen merkt, dat je dat al wel drie keer hebt geprobeerd. Jo Bollen , met zijn Routeplanning, vertelt op een boeiende manier van vertellen hoe leuk het is om met logisch redeneren verder te komen. Hij maakt ook interessante uitstapjes naar de wiskunde; in zijn ogen de weg naar alles. Zo wordt systematisch denken leuk. Het boek is geschreven in duidelijke taal en begrippen zijn eenduidig.

     Prettig te lezen. Mooie figuren
     Vanaf eenvoudig naar ingewikkeld.

  Geplaatst door uit Oosterhout , leeftijd 70+
  Waardeert het boek met een 9 uit 10

€ 22,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 
×
SERVICE
Contact
 
Vragen