€ 21,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

SYMPTOOMVRIJ

Wendy Reijnen • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Wereldwijd zijn veel mensen chronisch ziek. Meestal worden zij behandeld met remmende medicijnen zonder te genezen, waardoor de symptomen blijven bestaan. Het is voor veel chronisch zieken echter mogelijk om symptoomvrij te leven zonder medicijnen te gebruiken!

  De oorzaak van veel chronische ziekten is namelijk te vinden in een gebrekkige spijsvertering en een matige ontgifting. Daardoor ontstaat er een gebrek aan voedingsstoffen en een overschot aan gifstoffen. Het immuunsysteem reageert hierop met stofwisselingsproblemen en ontstekingsreacties, waardoor diverse chronische ziekten kunnen ontstaan. Gelukkig kunnen we daar zelf veel aan doen. Met behulp van een aangepast eetpatroon en specifieke voedingssupplementen daalt het aantal gifstoffen in het bloed en worden meer voedingsstoffen opgenomen. Dit resulteert in een gigantische afname van het aantal stofwisselingsproblemen en ontstekingsreacties, waardoor ziektesymptomen uitblijven.

  Ik ben MS-patiënte. Sinds ik mijn eetpatroon heb aangepast, ben ik vrij gebleven van MS-symptomen. Door de aanvullende voedingssupplementen is mijn stofwisseling bovendien ontzettend verbeterd. In dit boek beschrijf ik hoe je je eet- en drinkpatroon het beste aan kunt passen en welke voedingssupplementen je kunt gebruiken. Ik noem deze methode ‘de symptoomvrije behandeling’ en deze is op vele chronische ziekten toepasbaar.

  Wendy Reijnen

  Met dank aan alle adviezen van Wendy, Ik zou me nooit meer zo slecht willen voelen door de ziekte artrose als voorheen.
  Sandra Konings

  Ik ben heel blij dat ik door Wendy de stap heb genomen om mijn eetgewoonten aan te passen. Het leven zonder psoriasis is zoveel prettiger dat ik vastberaden ben om zo door te gaan.
  John Bogers
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 262
  Uitgeverij : PotensVitae
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 12-2016
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 21,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen