€ 21,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

SYMPTOOMVRIJ

Wendy Reijnen • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Wereldwijd zijn veel mensen chronisch ziek. Meestal worden zij behandeld met remmende medicijnen zonder te genezen, waardoor de symptomen blijven bestaan. Het is voor veel chronisch zieken echter mogelijk om symptoomvrij te leven zonder medicijnen te gebruiken!

  De oorzaak van veel chronische ziekten is namelijk te vinden in een gebrekkige spijsvertering en een matige ontgifting. Daardoor ontstaat er een gebrek aan voedingsstoffen en een overschot aan gifstoffen. Het immuunsysteem reageert hierop met stofwisselingsproblemen en ontstekingsreacties, waardoor diverse chronische ziekten kunnen ontstaan. Gelukkig kunnen we daar zelf veel aan doen. Met behulp van een aangepast eetpatroon en specifieke voedingssupplementen daalt het aantal gifstoffen in het bloed en worden meer voedingsstoffen opgenomen. Dit resulteert in een gigantische afname van het aantal stofwisselingsproblemen en ontstekingsreacties, waardoor ziektesymptomen uitblijven.

  Ik ben MS-patiënte. Sinds ik mijn eetpatroon heb aangepast, ben ik vrij gebleven van MS-symptomen. Door de aanvullende voedingssupplementen is mijn stofwisseling bovendien ontzettend verbeterd. In dit boek beschrijf ik hoe je je eet- en drinkpatroon het beste aan kunt passen en welke voedingssupplementen je kunt gebruiken. Ik noem deze methode ‘de symptoomvrije behandeling’ en deze is op vele chronische ziekten toepasbaar.

  Wendy Reijnen

  Met dank aan alle adviezen van Wendy, Ik zou me nooit meer zo slecht willen voelen door de ziekte artrose als voorheen.
  Sandra Konings

  Ik ben heel blij dat ik door Wendy de stap heb genomen om mijn eetgewoonten aan te passen. Het leven zonder psoriasis is zoveel prettiger dat ik vastberaden ben om zo door te gaan.
  John Bogers
 • Productinformatie
  Fragment : Download Fragment
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 262
  Uitgeverij : PotensVitae
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 12-2016
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8,8 uit 4 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  04-08-2018
  Super boek
  Super boek, ik heb zelf MS en bij mij begint het na 1 week al klachten te verminderen!

     Veel uitleg
     Duidelijk

  Geplaatst door uit Limburg , leeftijd 20-29
  Waardeert het boek met een 10 uit 10


  23-07-2018
  Aanrader!
  De onderzoeksdrift en heldere uitleg laat helder zien hoe voeding intoleranties, allergie en suppletie een positief effect hebben op de gezondheid. Het werkt erg stimulerend dat zij zelf het levende bewijs is van haar methode en ook andere patienten aanhaalt die er baat bij hebben. Ik geloof in deze route waar de reguliere gezondheidszorg zich niet op wil begeven omdat er te weinig wetenschappelijk onderzoek zou zijn naar de positieve effecten. Wendy haalt desondanks regelmatig wetenschappelijke artikelen aan in haar boek.Ik heb het boek nog niet uit maar versmaad dagelijks een flink stuk. Ik was zelf al een eind op weg met voeding en supplementen. Ondanks het feit dat ik al veel met voeding bezig ben en een positief effect heb door het weglaten van alcohol en suiker en veel groente en fruit eten (minder moe), snap ik de samenhang nu veel beter en wat mijn lijf met voedingsstoffen (en gifstoffen!) doet. Ik ga na het lezen mijn dieet aanscherpen en (weer) naar een orthomoleculair specialist met duidelijke vragen over vermoedens over eigen intoleranties en zaken die ik doorgemeten wil hebben. Ik kan nu een gesprekspartner zijn in plaats van een luisterende patient. Ik heb bewondering voor het onderzoek dat Wendy in de loop van de jaren heeft gedaan en ben dankbaar voor haar kennisdeling. Deze diepgang zou ik zelf niet hebben gezocht en ik ben er zeer mee geholpen. Een aanrader!


  Geplaatst door uit Tilburg , leeftijd 30-39
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  24-03-2018
  Mooi, interessant en respect voor de auteur
  Onlangs begonnen aan het boek. Eerst de introductie over hoe MS bij de auteur al op jonge leeftijd is ontstaan en hoe zij door heel veel onderzoek haar voeding is gaan aanpassen. Nu al tien jaar geen symptomen, hoe mooi is dat! Nog veel te lezen verder. Wel op het idee ook gekomen om contact op te nemen met een mesoloog. Ikzelf heb reuma en bij mijn dochter is recentelijk MS geconstateerd. Wij willen samen zeker gaan kijken of we met het aanpassen van voeding positieve resultaten verkrijgen.


  Geplaatst door , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  28-01-2018
  Symptoomvrij
  Net begonnen met lezen, heel duidelijk omschreven hoe de schrijfster haar ziekte heeft ervaren. Dat ze inziet dat er meerdere mogelijkheden zijn om met een ziekte om te gaan. Fijn om te lezen en herkenbaar hoe ik met mijn astma omga.

     Mooi eigen verhaal omschreven
     Inspirerend om anders te denken

  Geplaatst door uit Alkmaar , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 21,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 
×
SERVICE
Contact
 
Vragen