€ 112,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

TaalVerhaal

Louise Verstraete • Boek • hardback

 • Samenvatting
  TaalVerhaal is een inspiratiebron voor ouderbegeleiding bij kinderen met een taalproblematiek. Het doel is om denkgesprekken met kinderen te stimuleren en zo de taalontwikkeling te bevorderen. TaalVerhaal werkt met verschillende niveaus: de denkvragen zijn ingedeeld in vier niveaus, zodat ze de taal-denkontwikkeling volgen. Het pakket bevat een digitale handleiding en vier prentenboeken (één boekje met drie verhaaltjes per niveau) waarin suggesties worden gegeven voor denkvragen. Deze denkvragen zetten kinderen aan tot nadenken en praten.
  In de eerste plaats is TaalVerhaal bestemd voor logopedisten, maar ook andere personen die instaan voor de taalontwikkeling van kinderen, zoals pedagogen, leerkrachten en ergotherapeuten, kunnen gebruik maken van dit materiaal.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 167mm x 210mm
  Aantal pagina's : 272
  Uitgeverij : Garant
  ISBN : 9789044137941
  Datum publicatie : 07-2021
 • Inhoudsopgave
  Niveau 1: Papegaai (Een nieuwe thuis - Klaartje bakt een taartje - Tijd voor bad) - Niveau 2: Uil (Kobe en Lien hebben honger - Opstaan en naar school - Spinnenzoektocht) - Niveau 3: Hond (Etenstijd - Jan de bloemenman - Wat kan ik doen vandaag?) - Niveau 4: Vlinder (Naar het bos - Naar de winkel - Naar zee)
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 112,00

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen