€ 34,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

TECC Tactical Emergency Casualty Care

NAEMT • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Behandelt de actuele vakkennis voor Tactical Emergency Medical Services (TEMS)Bedoeld om verleners van spoedeisende medische zorg voor te bereiden op de hulpverlening aan patiënten in een tactische situatieVolgens de huidige richtlijnen van de Committee on TECC

  In de tactische civiele situatie telt elke seconde. Met het cursusboek TECC: Tactical EmergencyCasualty Care leert de prehospitale zorgverlener over de medische respons en zorg voor patiënten bij een tactische civiele noodsituatie, waaronder situaties met actieve schutters. Deze praktische leerroute is bedoeld om verleners van spoedeisende medische zorg voor te bereiden op de hulpverlening aan patiënten in een tactische situatie.
  Deze eerste Nederlandse editie is een vertaling van de nieuwste Amerikaanse versie en is ontwikkeld door de National Association of Emergency Medical Technicians (NAEMT) en onderschreven door de American College of Surgeons. Het boek behandelt de actuele vakkennis voor Tactical Emergency Medical Services (TEMS), ofwel tactische spoedeisende medische zorg, volgens de huidige richtlijnen van de Committee on TECC. De NAEMT is door de Committee on TECC erkend als opleidingspartner.
  Praktische onderdelen van de leerrouteDit TECC-cursusboek leert de cursist de kernconcepten aan door duidelijke uitleg en een interactieve, activerende structuur. Het is zodanig geschreven dat het leest alsof je in gesprek bent in plaats van naar instructie te luisteren. Het cursusboek bevat de volgende terugkerende onderdelen:• Check je kennis: Vragen die je ertoe aanzetten om de kennis uit de lessen toe te passen, om je vaardigheden stevig te verankeren.• Vaardigheden beoefenen: Stapsgewijze uitleg van levensreddende technieken in de tactische omgeving.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 217mm x 274mm
  Aantal pagina's : 140
  Uitgeverij : Bohn Stafleu van Loghum
  ISBN : 9789036826600
  Datum publicatie : 04-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 34,95

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen