Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 35,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Askoppelingen
  Askoppelingen (boek)

Hogedruk Hydrauliek

Rob van den Brink • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Hogedruk hydraulische systemen werken met drukken tussen de 700 en 2000 bar. Het typische toepassingsgebied voor deze hogedruk hydrauliek is klemmen, duwen, trekken, optillen (jack up), dalen, kantelen, horizontaal verplaatsen (skidding), persen, splijten van moeren, voorspannen van draadeinden, aanhaalmomenten creëren, knippen, buigen, spreiden. Denk daarbij aan industriële gereedschappen en aan reddingsgereedschap om een voertuig open te knippen, zoals in gebruik bij de brandweer voor reddings- en bergingswerkzaamheden. In deze Technische leergang worden alle aspecten die een rol spelen in de hogedruk hydrauliek uitgelegd. Vanuit de toepassingen wordt ingegaan op de verschillende componenten en hun functie in het systeem. Uiteraard wordt er aandacht besteed aan de verschillende typen pompen die in staat moeten zijn de gewenste volumestroom tegen de hoge druk te leveren en aan de eigenschappen van de toe te passen hydraulische vloeistof. Werken met (hoge) drukken brengt risico’s met zich mee. Dat vraagt om regelgeving, veiligheidsmaatregelen en goed opgeleide specialisten die weten waar zij mee bezig zijn. In dat laatste wil deze Technische leergang een bijdrage leveren.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 175mm x 247mm
  Aantal pagina's : 110
  Uitgeverij : MK Publishing
  ISBN : 9789462717701
  Datum publicatie : 10-2018
 • Inhoudsopgave
  Inleiding 1 Hydrauliek 2 Groepsindeling en schematechniek 3 Hydraulische pompen 4 Drukversterkers of boosters 5 Actuatoren 6 Stuurkleppen 7 Drukregelkleppen 8 Snelheidsregeling 9 Terugslagklep en balanceerklep 10 Conditionering 11 Hydraulische vloeistoffen 12 Leidingen, slangen en koppelingen 13 Machinerichtlijn, PED en Atex 14 Veilig werken met hydrauliek 15 Onderhoud en testen 16 Praktijkvoorbeelden 17 Ontwikkelingen: Industrie 4.0 en IoT
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 35,50


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen