€ 18,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Tegenslag

Meghan Quinn • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Deel 4 van de Brentwood-serie: vol humor, knappe honkbalspelers, bijdehante dames, liefdesverdriet én sexy romantiek. Alle delen los van elkaar te lezen.

  De moed zakt Cory Potter in de schoenen als zijn honkbalteam hem halverwege het seizoen ruilt. En niet zomaar een ruil: hij speelt voortaan voor het team dat altijd zijn aartsvijand is geweest.
  Op een evenement voor een goed doel ontmoet hij Natalie, de zus van een van zijn teamgenootjes. Ze is alles wat hij zoekt in een vrouw en hij heeft gelijk een crush op haar. Een heftige crush, zelfs. Cory was altijd van plan om pas te settelen als zijn honkbalcarrière erop zat, maar nu hij Natalie kent, wil hij eigenlijk niet meer wachten.
  Dan hoort hij via via dat Natalie getrouwd is. Cory probeert haar daarom uit zijn hoofd te zetten, maar dat blijkt nog lastiger dan hij had gedacht.

  De Brentwood-serie van Meghan Quinn is ontzettend verslavend en grappig. Andere delen zijn Op slag verliefd, Van slag en Sla je slag. Alle delen zijn los van elkaar te lezen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 138mm x 216mm
  Aantal pagina's : 416
  Uitgeverij : Volt
  ISBN : 9789021460123
  Datum publicatie : 05-2022
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 18,50


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen