€ 18,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Ter geruststelling...

Zesentwintig opmerkelijke gebeurtenissen die, rijkelijk overgoten met een humorrijke saus fantasie, met een glimlach aflopen.

John G. Faas • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Zesentwintig gebeurtenissen over Arie van A... tot en met Zita Z.... Gebeurtenissen die voor het merendeel zijn gebaseerd op werkelijke voorvallen uit de jongensjaren van de schrijver. Sommige heeft hij zelf meegemaakt, andere van 'horen zeggen'. Alles met een 'vette knipoog' bewerkt. Aan een enkel verhaal ligt volledige fantasie ten grondslag.

  De schrijver heeft de potten humor en fantasie uit de kast gehaald, de inhoud gemengd en met een beetje water aangelengd. Tenslotte alle voorvallen rijkelijk overgoten met deze fantasierijke saus humor. Of is het een humorrijke saus fantasie geworden?
  Bijna leert de lezer, beetje bij beetje, de geboortestreek van de schrijver kennen. Bijna. Want die saus... De kans bestaat dat de lezer daardoor ook de schrijver bijna leert kennen.

  Met deze verhalenbundel komt John Faas in actie voor KWF Kankerbestrijding. De opbrengst voor de auteur uit de verkoop van deze bundel draagt hij af aan KWF Kankerbestrijding. Daarom mag het boek het actielogo van KWF dragen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 153
  Uitgeverij : John G. Faas - Voorschoten
  ISBN : 9789463454544
  Datum publicatie : 09-2018
 • Inhoudsopgave
  Arie van A..., Bertje B..., Coen C..., Dorus D..., Emmie E..., Fred F..., Gerrit G..., Hannes de H..., Ietje I..., Jan J..., Karin K..., Lex de L...,
  Marius M..., Nina N..., Otto O..., Paul de P..., Quanna the Q..., Rinus de R..., Sjors S..., Tinus T..., Ute von U..., Vivian V..., Woutje W...,
  Xzie X..., IJze het IJ... en Zita Z....
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 18,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen