€ 30,50

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

  € 7,95

Terug naar de zon

Zomerbundel 3 romans

Désirée Lageweg • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Feelgood boek met herkenbare en realistische verhalen.

  Succesvolle, maar ingedutte veertigers zijn verhuisd en proberen het verleden te vergeten. Zij willen hun nieuwe leven op orde krijgen en ontmoeten bijzondere personen die voor leven in de brouwerij zorgen.

  1e verhaal: in de vaargeul achter de villa’s in de kleine badplaats wordt een lichaam gevonden tijdens het buurtfeest van de vrolijke weduwe Liz Kitch. Waarin zijn de bewoners verzeild geraakt en wat hebben zij met elkaar gemeen?

  2e verhaal: de drie bevriende stellen wonen nog steeds in de idyllische villawijk, waar een nieuwe bewoner de aandacht trekt. Zou de rust weer terug keren dankzij deze mysterieuze bewoner?

  3e verhaal: schoonheidsspecialiste Charlotte Kers gaat op zoek naar antwoorden na een turbulente tijd met haar welgestelde ex. Telkens als zij denkt vooruit te komen verschijnen de vreemde flashbacks en staat haar dominante moeder Thea ineens op de stoep. Zal Charlotte ooit rust vinden?


  Désirée Lageweg (1967) publiceerde in 2011 de roman Als de rust weerkeert dan is er liefde. Daarna verschenen de titels Grootse golven en Wij horen met onze ogen, inmiddels heruitgegeven onder haar meisjesnaam. Vervolgens verschenen de romans Wespennest en Hoe is het met Annie, in een eenvoudige vlotte schrijfstijl.

  Duurzaam boek - Trees for All

  Lezeres Anita: ‘het lijkt rozengeur en maneschijn maar dat is het niet. Prachtig geschreven.’
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 590
  Uitgeverij : Lageweg
  ISBN : 9789464435917
  Datum publicatie : 07-2022
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 30,50

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Snel wendt ze haar blik af. Een bekend gezicht komt aangelopen. Liz. Haar gebloemde zomerrok wappert langs haar benen. ‘Leuk dat jullie er zijn!’ Vrolijk geeft ze iedereen een hand. ‘Neem het ervan! Daar staat het buffet met hapjes en lekkere borrels,’ wijst ze. Verrukt neemt ze mijn bos rode bloemen aan en knikt dankbaar. Als een tornado loopt ze verder om in de menigte te verdwijnen. We nemen een voor een iets van het buffet, dat bomvol staat met luxe amuses. Vele flessen champagne en diverse soorten wijnen in koelers staan ernaast. Ook bier in een grote tap. Aan fruit is ook gedacht. ‘Kijk je uit Roel,’ waarschuwt Kim, doelend op zijn buikje. ‘Als ×
SERVICE
Contact
 
Vragen