€ 119,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

The Essence of Gastronomy

Klosse, Peter • Boek • hardback

  • Samenvatting
    While the primary focus of most food science books is on the food's composition or its nutritional value, books on the science of gastronomy primarily focus on the pleasure of eating, its social function, even its taste, as is the subject of this book. Pleasure, taste, and social interaction are concepts that do not normally fit in the instrumental scientific approach. And yet, they do play a major part in our daily lives. This book introduces gastronomy as the science of flavor and tasting.
  • Productinformatie
    Binding : Hardback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 160mm x 236mm
    Aantal pagina's : 352
    Uitgeverij : Taylor and Francis Group
    ISBN : 9781482216769
    Datum publicatie : 01-2014
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 119,99

niet beschikbaar

niet beschikbaar



5-6 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen