€ 39,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

The Hero in You

Impact Art Project, portretten van Oekraïense vluchtelingen en Nederlandse vrijwilligers

Natalia Kasyanenka, Oleksandr Pinchuk, Vasyl Ramishvili, Annemarieke van Peppen en Valentyna Sheremetieva • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Vijf kunstenaars (vier uit Oekraïne en een uit Nederland) hebben elkaar in het voorjaar van 2022 ontmoet op de opvang voor Oekraïense vluchtelingen “Avondvrede” in Bergen op Zoom. Vanuit de behoefte te creëren en elkaar te begrijpen, zijn ze op zoek gegaan naar overeenkomsten en verschillen. Tijdens wandelingen op de Zuidwaterlinie voerden ze gesprekken over de vaderlandsliefde van de Oekraïners enerzijds en het zich belangeloos inzetten van de Nederlandse vrijwilligers anderzijds. In de Oekraïense, nationale saluut: ”Glorie aan Oekraïne! Glorie aan de helden!”, vonden zij een kapstok voor het impact-art-project THE HERO IN YOU.Met elkaar, vanuit verschillende perspectieven, gaan ze op zoek te gaan naar heldendom en de held in jou.Dit boek biedt een kijk in de verhalen van Oekraïense vluchtelingen en Nederlandse vrijwilligers en sluit aan bij de tentoonstelling THE HERO IN YOU.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 300mm x 300mm
  Aantal pagina's : 104
  Uitgeverij : The Hero in You
  ISBN : 9789464437119
  Datum publicatie : 09-2022
 • Inhoudsopgave
  Vijf kunstenaars (vier uit Oekraïne en een uit Nederland) hebben elkaar in het voorjaar van 2022 ontmoet op de opvang voor Oekraïense vluchtelingen “Avondvrede” in Bergen op Zoom. Vanuit de behoefte te creëren en elkaar te begrijpen, zijn ze op zoek gegaan naar overeenkomsten en verschillen. Tijdens wandelingen op de Zuidwaterlinie voerden ze gesprekken over de Oekraïense vaderlandsliefde enerzijds en het zich belangeloos inzetten van de Nederlandse vrijwilligers anderzijds. In de Oekraïense, nationale saluut:”Glorie aan Oekraïne! Glorie aan de helden!”, vonden zij een kapstok voor het impact-art-project THE HERO IN YOU.Met elkaar, vanuit verschillende perspectieven, gaan ze op zoek te gaan naar heldendom en de held in jou.Een boek met portretten en verhalen van Oekraïense vluchtelingen en Nederlandse vrijwilligers.
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 39,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen