€ 13,00

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Tot de dood ons scheidt

Bente Vroomans • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Maeve is hartstikke gelukkig met haar leven, tot ineens haar oom Peppijn dood gaat. Niet snel daarna overlijden andere familieleden zoals haar oma en begint het op een massamoord te lijken. Maeve begint een zoektocht naar de onbekende moordenaar en komt achter een geheim dat haar ouders al 16 jaar verborgen hielden voor haar.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 76
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 07-2017
 • Inhoudsopgave
  Hoofdstuk 1 1
  Hoofdstuk 2 7
  Hoofdstuk 3 12
  Hoofdstuk 4 17
  Hoofdstuk 5 22
  Hoofdstuk 6 27
  Hoofdstuk 7 32
  Hoofdstuk 8 39
  Hoofdstuk 9 44
  Hoofdstuk 10 48
  Hoofdstuk 11 55
  Dankwoord 65
 • Reviews (9 uit 2 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  23-08-2017
  Super spannend!
  Het verhaal begint gelijk goed, duidelijk omschreven waar het verhaal zich afspeelt, welke personen er zijn en wat er gebeurd tot in de details. Dit schept een heel mooi beeld tijdens het lezen. Naarmate je het boek verder doorleest drijft de spanning alleen maar omhoog en wil je gewoon verder lezen om te weten wat er nu weer gaat gebeuren. Zeker aan te raden als je van spanning houdt!

     Opbouw
     Spanning

  Geplaatst door uit Slagharen , leeftijd 20-29
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  17-08-2017
  Spanning tot aan de laatste letter!
  Tot de dood ons scheidt is een zenuwslopend boek dat geen flard heel laat van je vrije tijd. Dit boek beheerst je tot je het compleet uit hebt. De manier van schrijven is zo ontzettend pakkend. Dit boek kun je niet neerleggen, als je het uit hebt heb je een voldoening. Een ontzettende aanrader!

     Spannend tot het eind
     Schrijfstijl leest heerlijk weg
     Het boek is vrij kort
     1e druk bevatte tikfouten

  Geplaatst door uit Almelo , leeftijd 20-29
  Waardeert het boek met een 9 uit 10

€ 13,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Dit fragment komt uit hoofdstuk 1.
“Maeve”, haar vader klonk verdrietig. “Je oom Peppijn is vanochtend dood aangetroffen in zijn huis door zijn schoonmaakster”, zei haar vader met tranen in zijn ogen.
Maeve keek haar moeder aan die net de eerste tranen liet vallen. Maeve kon het niet geloven. Haar oom was helemaal nog niet zo oud en ze had hem vorige week nog op haar verjaardag gezien. Hoe kon het dan dat hij nu ineens dood was? Dat vroeg ze natuurlijk aan haar vader.
“Dat weten we nu ook nog niet, maar hij werd gevonden in het toilet met...” Haar vader keek haar moeder aan met een veel betekende blik. Het was duidelijk dat hij niet wilde zeggen hoe haar oom aangetroffen was. Misschien wilde ze hun dochter beschermen. Het was voor Maeve duidelijk dat haar oom niet zomaar was overleden. Maar Maeve durfde niet door te vragen, omdat ze bang was voor een antwoord. Niemand hoort graag dat zijn familielid niet natuurlijk is gestorven.
Maeve schraapte haar keel en voelde de brok in haar keel goed. Er was nog maar een vraag die ze wilde stellen en hij was nog best logisch ook vond ze zelf. “Waarom hoor ik dit nu pas?” Haar stem sloeg over.
Ze kreeg geen antwoord. Het enige wat ze wel kreeg, waren twee ouders die allebei op het punt stonden in huilen uit te barsten. Het lag overduidelijk gevoelig maar Maeve wist niet heel goed waarom. Het onverwachts verliezen van een familielid was natuurlijk nooit fijn, maar er hing een soort spanning in de kamer waardoor Maeve het idee had dat er iets verschrikkelijks was gebeurd met haar oom.
Maeve wilde weg. Ze wilde haar ouders niet zien huilen. Wie wilde dat nou wel zien? Ze vond het al erg genoeg dat ze onverwachts haar oom was verloren. Alleen de gedachte eraan gaf haar een steek in haar hart. Ze hoorde nog een aantal vage geluiden, maar reageerde daar niet op. Ze was te geëmotioneerd. Het zou goed kunnen zijn dat haar ouders alsnog antwoord gaven op haar vraag maar daar luisterde Maeve al niet meer naar. Ze stond abrupt op, waardoor haar stoel met een klap achteroverviel. De klap klonk extra hard omdat er verder geen geluid in het huis werd gemaakt. Ze keerde haar rug naar haar ouders en rende naar de trap. Elke trede werd steeds zwaarder en haar zicht werd steeds waziger door haar tranen tot op het punt dat ze alleen nog maar vlekken kon zien. Het nieuws was ineens helemaal tot haar doorgedrongen en ze realiseerde zich dat er iemand uit haar leven was verdwenen waar ze veel van hield. Alleen oom Peppijn had begrip voor haar woedeaanvallen en deed er dan ook nooit moeilijk over. Het was nog maar een stap naar haar kamer, maar Maeve kon haar voeten amper bewegen. Als een zombie duwde ze de klink van haar deur omlaag en opende de deur. De geur van frisse lucht kwam haar tegemoet, net zoals de koude wind uit haar open slaapkamerraam. De wind prikte in haar ogen en zorgde ervoor dat ze met haar ogen knipperde en tranen produceerde. Tranen gleden over haar wangen en op haar T-shirt. Haar oom was dood en ze kon daar niets aan doen. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen