€ 40,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Trump, Stemfraude en Waarheid (kleur)

Janneke Monshouwer • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Een uitgave van Stichting Viva Pachamama

  Dit boek is deel 1 van een tweeluik.
  De titel van deel 2 is: Trump, Stemfraude en Waarheid - Opkomen voor de Mensheid

  Ongeacht wie een verkiezing wint, om vertrouwen te hebben in de uitkomst, moeten we blijven eisen:
  1. echte papieren stembiljetten,
  2. tonen identiteitsbewijzen van de kiezers,
  3. geen post-stemmen (wel volmachten) en
  4. handmatig tellen in een transparant proces.

  JANNEKE MONSHOUWER
  werkte ruim 30 jaar voor de Nederlandse publieke televisie bij het NOS Journaal en meerdere omroepen als producer, researcher, regisseur, maakster van documentaires en TV programma’s.
  Waarom moest Joe Biden in 2020 persé president worden? Om de Nieuwe Wereld Orde met Agenda 2030 en de Great Reset vorm te geven? En een oorlog met Rusland ontketenen?

  Meteen al vanaf 2015, bij zijn aantreden als presidentskandidaat, is er felle campagne gevoerd om Donald J. Trump uit de politieke arena weg te werken. Tegenstanders betaalden veel geld om Trump te demoniseren en pootje te lichten. Impeachment- en coup-pogingen volgden elkaar op.
  De meest sluwe aanvallen kwamen van de Britse geheime lastermachine het ‘INTEGRITY INITIATIVE’ en het Amerikaanse ‘TRANSITION INTEGRITY PROJECT’, geheime dienst operaties om Trump definitief weg te krijgen, tenslotte via: stemfraude, fake nieuws en het organiseren van rellen en geweld. Alles was van tevoren gepland en georganiseerd. De plannen en scenario’s staan open en bloot op internet en zijn in dit boek beschreven.
  Donald J. Trump: “Het gaat ze [de communisten, de elite] niet om mij, maar het gaat ze om JULLIE. Ik sta alleen in de weg…”
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 240mm
  Aantal pagina's : 404
  Uitgeverij : Stichting Viva Pachamama
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 11-2022
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (7 uit 1 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  13-03-2023
  Censuur is wat de klok slaat.
  Het boek Trump, Stemfraude en Waarheid is een absolute aanrader voor wie meer wil weten over de Westerse elite, Trump en de gang van zaken mbt de verkiezingen in 2020 inzake het presidentschap van de VS. Het boek vormt een tweeluik en is het eerste deel. Het tweede deel moet nog worden uitgegeven. Dit boek is moeilijk te verkrijgen buiten de twee websites om. Eigenlijk is het werk van Janneke Monshouwer slechts te bestellen via haar eigen website, andernieuws.eu. De waarschijnlijke reden dat haar boeken vrij moeilijk te vinden zijn is gelegen in het feit dat de met name Westerse elite niet wil dat de informatie in de boeken voor een groot publiek toegankelijk zijn. Als er namelijk ook maar iets van waar is in hetgeen in het boek “Trump, Stemfraude en Waarheid” wordt vermeld zullen mensen zich toch achter de oren krabben. Dit boek geeft als conclusie dat de verkiezingen van Trump zijn gestolen. “Biden is een boef en Trump is een king.”Met behulp van gecontroleerde en gecorrumpeerde mainstream media en door de gecensureerde sociale media is het team Biden en de Westerse elite toch gelukt Joe Biden aan de macht te krijgen in de VS. Niet alleen verkiezingsfraude in de meest brede zin van het woord heeft hieraan bijgedragen, maar ook de opstelling van de Democratische partij, de partijdige media en de gecensureerde sociale media. Bijna alle pro-Trump signalen werden en worden nog steeds weggecensureerd. Een en ander leidt tot een soort massahypnose en massale indoctrinatie van hetgeen door de media wordt gepresenteerd als zijnde het narratief, het algemeen aanvaarde verhaal. Of in de bewoordingen van Karel van Wolferen, de voorgeschreven werkelijkheid. Een aanrader om te lezen, het boek is vlot geschreven, maar ontbeert eigenlijk voldoende referenties en bronvermeldingen. Wel wordt er veel verwezen naar andere boeken in dit werk, dat maakt het boek van Monshouwer dan wel weer beter gedocumenteerd. Hier en daar is een enkele typefout of zetfout te bespeuren. Slechts het middendeel mbt het Navarro-Rapport (Hoofdstukken 13, 14 en 15) is wat saai, omdat dit waarschijnlijk een vertaling betreft. Hopelijk komt in het vervolg van dit tweeluik een meer positief toekomstbeeld naar voren waarin ook de filosofie wat meer aandacht krijgt, zoals bijvoorbeeld Spinoza, Hannah Arendt en Karl Popper. Voor nu geldt dat het inderdaad klopt, dat het “censuur is wat de klok slaat”, een gevaarlijke ontwikkeling als je het mij vraagt. Verder is het raadzaam dat in het boek beter wordt ingegaan op de bron/authenticiteit van de zogeheten “Protocollen van de wijzen van Zion”, zulks omdat dit een soort hoofdlijn vormt in de boeken van Janneke Monshouwer. De authenticiteit van deze protocollen en met welk doel deze precies zijn geschreven/gepubliceerd strekt tot aanbeveling, omdat het heel veel vragen oproept.

     Mooie uitgave in kleur!
     Vlot geschreven en niet te moeilijk
     Iets te veel typefouten/zetfouten
     negatief wereldbeeld/toekomstbeeld

  Geplaatst door uit Leiden , leeftijd 30-39
  Waardeert het boek met een 7 uit 10

€ 40,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen