€ 30,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Trump, Stemfraude en Waarheid (zwart-wit)

Janneke Monshouwer • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Een uitgave van Stichting Viva Pachamama

  Dit boek is deel 1 van een tweeluik.
  De titel van deel 2 is: Trump, Stemfraude en Waarheid - Opkomen voor de Mensheid

  Ongeacht wie een verkiezing wint, om vertrouwen te hebben in de uitkomst, moeten we blijven eisen:
  1. echte papieren stembiljetten,
  2. tonen identiteitsbewijzen van de kiezers,
  3. geen post-stemmen (wel volmachten) en
  4. handmatig tellen in een transparant proces.

  JANNEKE MONSHOUWER
  werkte ruim 30 jaar voor de Nederlandse publieke televisie bij het NOS Journaal en meerdere omroepen als producer, researcher, regisseur, maakster van documentaires en TV programma’s.
  Waarom moest Joe Biden in 2020 persé president worden? Om de Nieuwe Wereld Orde met Agenda 2030 en de Great Reset vorm te geven? En een oorlog met Rusland ontketenen?

  Meteen al vanaf 2015, bij zijn aantreden als presidentskandidaat, is er felle campagne gevoerd om Donald J. Trump uit de politieke arena weg te werken. Tegenstanders betaalden veel geld om Trump te demoniseren en pootje te lichten. Impeachment- en coup-pogingen volgden elkaar op.
  De meest sluwe aanvallen kwamen van de Britse geheime lastermachine het ‘INTEGRITY INITIATIVE’ en het Amerikaanse ‘TRANSITION INTEGRITY PROJECT’, geheime dienst operaties om Trump definitief weg te krijgen, tenslotte via: stemfraude, fake nieuws en het organiseren van rellen en geweld. Alles was van tevoren gepland en georganiseerd. De plannen en scenario’s staan open en bloot op internet en zijn in dit boek beschreven.
  Donald J. Trump: “Het gaat ze [de communisten, de elite] niet om mij, maar het gaat ze om JULLIE. Ik sta alleen in de weg…”
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 240mm
  Aantal pagina's : 404
  Uitgeverij : Stichting Viva Pachamama
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 11-2022
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (10 uit 1 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  25-06-2023
  verassing over de kennis die journaliste opgedaan heeft
  Boek heeft mij een klare inkijk achter de schermen van de geopolitiek.De touwtjes die in handen zijn voor curciale belissingen in samenleving en economie /gevolgen,zijn door de massa niet gemakkelijk te doorzien,een aanrader dit boek.De schrijfste is doorwinterde onderzoekster.Blij dat ik het boek aangeschaft heb om een andere blijk op onze samenleving te krijgen.Wat de rol van president trump betreft zal de toekomst beslissen of de US beter af is met meer protectionisme en minder afhankelijkheid van de machten achter het grote geld en de banken,die oorlogen moeten financieren en dat blijkbaar ook doen vanuit hun verborgen connecties. Je vraagt je dan ook af waarom mensen dan nog in de verleiding komen om oorlogen te starten,er veel geld aan te willen verdienen en mensenlevens voor op te offeren...er is geen excuus voor georganiseerde moord en miserie....het kwaad heeft een gezicht!!!!!!!

     hoe betaald men de reguliere media/

  Geplaatst door uit NINOVE/BELGIË , leeftijd 70+
  Waardeert het boek met een 10 uit 10

€ 30,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen