€ 21,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Twee Ons Geluk

moments of happiness

Mary van Duuren • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Stel je eens voor. Wat zou het makkelijk zijn, als je gewoon Twee Ons Geluk zou kunnen bestellen. Hoe mooi zou dat zijn? Eigenlijk heb je het nu al in je handen. Dit boek weegt namelijk ongeveer twee ons.
  Mary van Duuren heeft in deze bundel een aantal van haar GeluksMoMenten verzameld.

  Jij beleeft ook vast vaak genoeg zulke momenten van geluk, hoe klein ze ook zijn. Soms zitten ze in een emotionele verpakking. Soms zijn ze vermomd als leermoment. Je ziet ze dan niet direct, maar ze zijn er toch.

  In dit boek zitten extra pagina’s. Speciaal voor jou. Hier kun jij jouw eigen GeluksMoMenten opschrijven. Aan de hand van eenvoudige vragen, word je uitgedaagd om na te denken over jouw Geluk. Wanneer was het? Wat voelde je toen? Wat betekent Geluk eigenlijk voor jou? En hoe ga je het in de toekomst nog meer voor jezelf creëren? Deze bundel mag je dus aanvullen met jouw eigen ‘MoMents of Happiness’.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 184
  Uitgeverij : ADOREMI
  ISBN : 9789082646009
  Datum publicatie : 02-2017
 • Inhoudsopgave
  Vijftig blogs, columns over GeluksMoMenten van de schrijfster Mary van Duuren. Na elk verhaal sluit ze af met een inspirerende quote of tekst. Er zijn ook pagina's gereserveerd voor de lezer, die zijn/haar eigen MoMents of Happiness mag toevoegen.
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 21,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Twee dagen later zaten wij met het zweet in de handen te wachten. Mijn hart bonkte als een bezetene, mijn hele lijf trilde en mijn wangen waren vuurrood van de zenuwen. Waarschijnlijk had ik uiterlijk gezien, veel symptomen van een bevalling.
Daar kwam ze. Niet uit de armen van een verloskundige, maar uit de armen van de directrice van het kindertehuis kregen we haar liefdevol overhandigd. Boven het roze dekentje staken korte zwarte haartjes uit.
Dit waren de laatste centimeters van een hele lange weg naar onze droom, die nu eindelijk uitkwam. De zware reis naar onze grootste wens was geëindigd in deze mooie werkelijkheid.
Ik kreeg haar als eerste in mijn armen. Ze werd ter plaatse al gedoopt in onze tranen van geluk. We knuffelden haar, bewonderden haar, kusten haar. Zij sliep lekker tevreden door. Onze dochter lag tevreden in de armen van haar nieuwe, kersverse, dolgelukkige mama.


“If you can see it in your mind, you’re going to hold it in your hand”
- Bob Proctor - (uit The Secret – Rhonda Byrne) ×
SERVICE
Contact
 
Vragen