€ 25,50

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Tweelingen

In verkeerde handen

Kars Bakker • Boek • paperback

 • Samenvatting
  De minderjarige tweeling, Anna en Martine, krijgen het zwaar te verduren als Anna's leven door de doortrapte Kiril in gevaar wordt gebracht. Anna trapte in de gladde praatjes van de Bulgaarse loverboy en liet zich overhalen om mee te rijden naar Bulgarije, naar zijn doodzieke moeder. Hij wilde haar eerst niet mee hebben, maar hij ging al snel overstag. Zijn gedrag veranderde vrij snel nadat ze de Duitse grens passeerden. Hij was ineens niet meer zo lief en attent. Anna dacht dat het kwam omdat zijn moeder op sterven lag en had pas door wat er aan de hand was toen er geen weg meer terug was.
  Gelukkig stond opgeven niet in haar agenda en ook niet in die van Martine. Martine zette alles op alles om haar zus terug te krijgen en werd hierbij geholpen uit onverwachtse hoek. Dat was ook wel nodig, want Anna werd van land naar land verplaatst. Maar hulp zat haar op de hielen en ze sloeg zich dapper door de ellende die ze voor haar kiezen kreeg! Hoe dit afloopt, kun je lezen in het boek 'Tweelingen – In verkeerde handen'.
  Het is alweer het vierde boek van de hand van Kars Bakker (1972) en gaat dit keer over het klassieke verhaal van de wereld van de loverboys. Nietsontziende gangsters, die teren op de zwakheden van minderjarige meisjes, om ze te verkopen aan syndicaten, kartels of andere gangs. Bakker heeft dit boek geschreven om eventuele volgende slachtoffertjes te waarschuwen en de mensen op de hoogte te brengen van hoe het ook kan gaan op deze, toch al wel behoorlijk verziekte planeet.
  Het zal u na het lezen van dit boek vast duidelijk worden dat 'rozengeur en maneschijn' regelmatig ver te zoeken is ...!
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 240mm
  Aantal pagina's : 313
  Uitgeverij : Uitgeverij Kabé
  ISBN : 9789464433012
  Datum publicatie : 01-2023
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 25,50

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Fleur zei: “Niet opvallen, lekker bij mij blijven. Ik zorg dat het allemaal draagbaar wordt en hoe je een man zo weer weg hebt door hem snel af te werken. Rustig blijven, we hebben hier altijd de eerste twee dagen voor onszelf.” Fleur hield Anna stevig vast om aan te tonen dat ze niet uit elkaar wilden. Daar werd gehoor aangegeven en ze kregen een tweepersoonskamer voor hunzelf. Het zag er allemaal best chic uit voor een slaapkamer. De twee bedden hadden een dik matras en een dekbed met hoes erom. Bij het vorige bordeel mocht je blij zijn dat je een matrasje had en een oude deken. Er stond een tv en een kapsalon tafel, waar ze zich op konden tutten. En er was een huiskamer, waar de dames bij elkaar konden zitten, mochten ze daar behoefte aan hebben.
De kleding die aangeboden werd, was schoon en mooi. Geen afgetrapte kleren, met gaten erin, nee, allemaal heel verzorgd.
“Fleur, het is hier allemaal wel heel anders, of niet?”
“Ja, dit is een bordeel voor de rijkere mensen. Kun je paaldansen?”
“Nee, nooit gedaan om eerlijk te zijn.”
“Maakt niet uit, ik leer het je wel. Als je geluk hebt en een beetje aanleg, mag je misschien wel paaldansen. De paaldanseressen mogen de klanten alleen fooi geven, maar verder mogen ze niet aan je komen. En hoe uitdagender je danst, hoe vaster je positie. De fooi daar mag je de helft van houden. Maar nogmaals, hou je aan de regels en doe wat er gevraagd wordt, want ze kunnen je leven ook tot een hel maken hier, vergis je niet! Maar je hebt mij en ik ken het hier goed. Vierde keer hier, altijd danseres. De madam komt zo ‘het vlees’ controleren. Dus kies wat moois uit en laat zien hoe knap je bent. Dat soort meiden hebben ze nodig in de club. Hier blijf je meestal ook wat langer dan in andere bordelen. Dus maak het jezelf naar je zin, dan kom je in ieder geval deze tijd gemakkelijk door.”
Anna had maar geluk met de klik met Fleur. Anders moest ze het allemaal alleen doen. Fleur scheen goed te weten hoe het allemaal werkt en is superlief voor haar. Anna maakte zich mooi op en had gekozen voor rood met witte kleding. Sexy, een tikkeltje ordinair, maar dan met stijl. Ze zag er prachtig uit. Fleur was in het blauw met gele accenten, wat er gewaagd uitzag. Vooral omdat de gele tinten de gebieden omringden, die de mannen zo begeerden. De vrouwelijkheid werd geaccentueerd door de gele tinten, het zag er veelbelovend uit.
Fleur zei: “Je ziet er prachtig uit zo! Wat een mooie meid ben je eigenlijk …”
“Jij ook, mooi uitgezocht en jij bent ook knap!”
“Ze komen ons zo ophalen. Je hebt waarschijnlijk gezien dat er lompe bewakers rondlopen in de slaapvertrekken. Je mag vrij rondlopen hier. De ramen kunnen niet open, niet helemaal tenminste en er is geen deur naar buiten. Die grote rooie deur, dat is de deur naar de club. Daar mag je alleen onder toezicht door. Hij zit toch altijd op slot, maar we hebben hier wel veel meer vrijheden dan in Boekarest. Vanuit de club kun je via een gang naar de peeskamers. Die zijn heel chic, met bedden op ronddraaiende plateaus en allemaal voorzien van een jacuzzi. Maar laten we proberen om je in de club te houden. Meestal krijg ik de leiding over de danseressen, dus dat zit goed. Alleen de eerste keer dat ik hier was, moest ik pezen.”
De rode deur ging open en een duur geklede, zeer verzorgde dame stond in de opening. In het Engels heette ze alle meiden welkom in haar club in Kiev. Ze legde uit wat de verwachtingen waren en het was precies zoals Fleur het zei. Je mag twee dagen wennen, dan gaat de nu dienstdoende ploeg weg en waren Anna, Fleur en de rest van de meiden, die overal vandaan kwamen, aan de beurt om de club draaiende te houden. Zowel de danseressen als de meiden van plezier. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen