€ 29,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Uit je KOPP

Judith Evelien • Boek • loose-leaf

 • Samenvatting
  Wanneer je een KOPP-verleden hebt (KOPP staat voor een Kind van een Ouder met Psychische Problemen), dan is de kans
  aanwezig dat het fundament waar je basis op is gebouwd, de nodige beschadigingen op heeft gelopen. Als dit niet de juiste
  aandacht krijgt en wordt gerepareerd of hersteld, dan bestaat de kans dat je fundament niet lang stand zal houden en samen met je basis als een kaartenhuis in elkaar zal storten. Het herstellen van dit fundament is geen gemakkelijke opgave en zal met beleid en liefde moeten gebeuren. Als kind heb je een ingenieus systeem ontworpen om dat fundament met alles wat je in je hebt te kunnen beschermen: een overlevingsmechanisme. Met dit werkboek ‘’Uit je KOPP’’, wil ik je uitnodigen om aan de slag te gaan met het ontrafelen van je eigen verhaal – Een reis door je KOPP- en inzicht krijgen in je overlevingsmechanisme en diens strategieën. Waarom doe je wat je doet en hoe komt het dat wat ooit zo effectief was om je door zware tijden heen te loodsen, nu zijn functie heeft verloren en zelfs voor belemmeringen en blokkades kan zorgen? Vaak heb je het niet eens in de gaten. Dat maakt het moeilijk jezelf te begrijpen.

  Met dit boek wil ik het onzichtbare, zichtbaar maken, zodat patronen die geen functie meer hebben, doorbroken kunnen worden en je van overleven naar leven kunt gaan. Met mijn eigen ervaringen neem ik je mee in mijn reis door mijn KOPP en mijn proces. Ik pluis alle rode draadjes die overleven bij mij uitlokken uit, zodat ik kan vertragen en daardoor zelf kan besluiten hoe om te gaan met die radartjes die willen waarschuwen voor gevaar die in het hier- en het nu niet meer relevant is voor mij. Wellicht vind je hier herkenning, inspiratie en steun in en voel je je niet meer zo alleen in je worstelingen en lukt het jou ook berusting en acceptatie te vinden in al het verdrietige en pijnlijke waardoor je vaak gedwongen werd om hard te zijn voor jezelf en voor anderen. Het hoeft niet meer en kan anders. Echt!

  Kom je ook uit je KOPP?
 • Productinformatie
  Binding : Loose-leaf
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 210mm x 297mm
  Aantal pagina's : 129
  Uitgeverij : Judith Evelien
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 10-2022
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8,5 uit 2 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  08-04-2023
  Aangrijpend en pakkend
  De gedetailleerde en herkenbare ervaringsverhalen waren erg aangrijpend en herkenbaar, maar daardoor ook helpend en inspirerend voor mijn eigen proces. Voor het eerst had ik het gevoel dat mijn worstelingen een logisch gevolg van mijn onveilige jeugd waren. Op een gekke manier voelt dat juist heel prettig. Ik voelde me begrepen en niet meer zo alleen. Door aanverwante opdrachten/ vragen heeft het mij hele waardevolle inzichten gegeven. Ook veel herkenning en erkenning. Maar ook nieuwe emoties en inzichten. Zo had ik mijn schuldgevoel bijvoorbeeld nooit als overlevingsmechanisme gezien. Ik vond het soms ook confronterend en lastig. Maar juist door de pijn weer te voelen en er bewust te laten zijn, heeft het mij weer wat meer rust gebracht.

     Herkenning en erkenning
     Inspirerend en uitnodigend

  Geplaatst door uit Castricum , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10


  19-11-2022
  Wat een waardevolle inzichten!
  Heel bijzonder hoe de lezer door de openheid en de kwetsbaarheid van de schrijfster mee wordt genomen en inzicht geeft. Uiteraard is het voor ieder KOPP-kind anders en toch voel ik dat er veel overeenkomsten zullen zijn. Het werkboek is ook weer een mooi voorbeeld van hoe je 'zwakte' ook een kracht is. Dat het een ringband is, is ook super handig. Ik vind de vormgeving prachtig! Bijna zonde om erin te gaan schrijven. Het zou fijn zijn als het boek zijn weg vindt naar andere KOPP-kinderen!

     Geeft waardevolle inzichten
     Van zwakte naar kracht

  Geplaatst door uit Amsterdam , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 8.5 uit 10

€ 29,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen