€ 24,95

ePUB ebook

  € 12,99

PDF ebook

niet beschikbaar

Van Boeiend naar Geboeid

Wim Vis • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Mijn naam is Herman ben geboren in 1921. Ik woon zelfstandig in een woning met garage en grote tuin. Sinds een paar jaar komt er een man van hier ergens uit de buurt mij helpen met allerlei klusjes. Maar tijdens die klusjes begint hij ook iedere keer over moderne dingen te vertellen. Volgens hem heb ik die dingen juist nodig. Ik laat hem dan maar lullen want bij mij komt die digitale troep er toch niet in. Met zijn vele verhalen probeert hij mij natuurlijk door te zagen, maar dat gaat hem toch niet lukken. Uiteindelijk ben ik niet voor niets directeur geweest van een grote fabriek. Ik blijf hier tot aan mijn dood lekker zelfstandig wonen en laat me dat door niemand afpakken. Dat moderne spul, dat houdt hij maar mooi voor zichzelf.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 343
  Uitgeverij : Wim Vis
  ISBN : 9789464067804
  Datum publicatie : 04-2021
 • Inhoudsopgave
  Herman is directeur geweest van een grote organisatie. Als bijna honderd jarige is hij nog super zelfstandig en duldt absoluut geen bemoeienis van andere personen. Ook wil hij niets te maken hebben met al die moderne digitale troep. Maar zelfstandig wonen in een grote woning met een grote tuin, het heeft ook zo zijn kwetsbare kanten. Mijn opdracht is dus om hem te overtuigen dat moderne middelen ook zo zijn voordelen heeft. Herman zegt dat hij alles onder controle heeft, wil tot aan zijn dood in de woning blijven. Het strijdtoneel gaat er soms heftig en lachwekkend aan toe. Voor mij is het de kunst dat hij mij niet voortijdig de tent uitschopt.
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 24,95

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

En dan die dokter! – want ik ben daar speciaal een keer voor naar het ziekenhuis getransporteerd, naar een desbetreffende dokter die mij van repliek zou dienen. Nou ja goed hoor, ik laat me niet afdrogen door een doktertje, die krijgt er van mij net zo hard van langs als die boeren-lul van een kok die hier rondloopt.

Maar nu komt het, de buurvrouw dacht dat ze dat geld van die gemeentelijke hulpverlener zelf kreeg, want die gaf haar die vergoeding op voorwaarde dat hij dan wel twee van die antieke kasten zou krijgen.

Als je je kind verzorgd dan is dat geen werk, maar als het kinderdagverblijf je kind verzorgt dan is het ineens wel werk.

terwijl de familie nog in rouw was, komen er bij de garage waar ik dus ook werkzaam was, twee mannen aangelopen die geïnteresseerd waren in de Alva Romeo Sport.

Je had huisvrouwen die volgens mij de hele dag aan het schoonmaken waren, maar je had ook huisvrouwen die daar wat makkelijker mee omgingen.
Wat me toen ook opviel, dat het in Volendam in huis allemaal zo keurig netjes was.

Want je staat hier gewoon in je blote kont voor aap voor al die meiden die jouw achterste staan af te vegen. Af en toe maak ik een ironische opmerking en zeg ik: “Heb je de ragebol bij je” ×
SERVICE
Contact
 
Vragen