Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 25,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Van Dale Werkwoordgrammatica Italiaans
  Van Dale Werkwoordgrammatica Italiaans (boek)
 • Cover Van Dale Werkwoordgrammatica Nederlands
  Van Dale Werkwoordgrammatica Nederlands (boek)

Van Dale oefenboek grammatica Italiaans

Maria Rita Sorce • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Oefenen maar! Met het Van Dale Oefenboek grammatica Italiaans Dit oefenmateriaal maakten we op veler verzoek van docenten. Grammatica kun je het beste leren door er veel mee te oefenen. Met dit Van Dale Oefenboek grammatica Italiaans krijg je snel de geleerde grammatica onder de knie. En door de vele afbeeldingen en voorbeeldzinnen wordt de woordenschat vergroot. O.a. geschikt voor het volwassenenonderwijs, bij taalcursussen en als extra materiaal op de middelbare school. Het papier is zo gekozen dat je er lekker op kunt schrijven. De antwoorden zijn beschikbaar op de website van Van Dale zodat je de oefeningen ook zelf kunt nakijken. De Van Dale Oefenboeken grammatica zijn rijk geïllustreerd en geschreven door ervaren taaldocenten. Ze zijn onmisbaar voor iedereen die een taal leert. Verkrijgbaar in de talen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans. Ook verkrijgbaar:
  - de Van Dale Grammatica's voor grip op grammatica. Verkrijgbaar in de talen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Zweeds.
  - de Van Dale Werkwoordgrammatica’s, voor het vervoegen én begrijpen van werkwoorden. Verkrijgbaar in de talen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 202mm x 228mm
  Aantal pagina's : 256
  Uitgeverij : Van Dale
  ISBN : 9789460774997
  Datum publicatie : 11-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 25,99


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen