€ 18,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

VCA in eenvoudig Nederlands

Gerard van Veldhoven • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Eindelijk is er een VCA cursusboek dat gericht is op mensen die het Nederlands onvoldoende machtig zijn. Het boek bestaat uit een samenvatting van de stof in eenvoudige Nederlandse zinnen en na elk hoofdstuk is er een woordenlijst toegevoegd.

  Inhoud Dit boek is de opvolger van het boek VCA-Compact en dient als voorbereiding op het examen Basisveiligheid VCA. Het uitgangspunt was om zoveel mogelijk ballast weg te halen en te kiezen voor eenvoudige Nederlandse zinnen. Hierdoor is het boek bij uitstek geschikt voor mensen die niet taalvaardig genoeg zijn om het reguliere studiemateriaal te gebruiken. De teksten zijn zo geschreven dat er veel aandacht is voor de benodigde vaktaal van het VCA-examen. In acht hoofdstukken wordt alle noodzakelijke stof behandeld. De volgende onderwerpen komen aan bod: - VCA en wetgeving - Arbeidsmiddelen - Bijzondere werkomstandigheden - Gevaarlijke stoffen - Veilig werken en incidenten - Elektriciteit - Werkplek en PBM - Brand en explosie Tegen meerprijs is ook een uitgebreide leeromgeving beschikbaar met daarin een luisterboek, woordenschatoefeningen, vragen per hoofdstuk en oefenexamens. Tevens vindt u in deze omgeving de digitale docentenkamer met ondersteuning voor de docent of trainer in de vorm van lesplanningen en presentaties. Over de Auteurs Astrid Verschoor en Gerard van Veldhoven zijn beiden docent aan het Albeda Startcollege in Rotterdam. Zij zetten zich dagelijks enthousiast in voor leerlingen van de Entree-opleidingen en bereiden hen voor op het behalen van het VCA-diploma. De bestaande cursusboeken bleken voor deze doelgroep niet ideaal. Daarom hebben Astrid en Gerard de afgelopen jaren een eigen methode ontwikkeld. Deze inspanningen leiden tot hoge slagingsĀ­percentages. Daarom werd besloten om het materiaal uit te geven, zodat nu ook andere scholen hier gebruik van kunnen maken.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 240mm
  Aantal pagina's : 118
  Uitgeverij : Verduijn.info
  ISBN : 9789491595400
  Datum publicatie : 10-2021
 • Inhoudsopgave
  1. VCA en wetgeving 2. Arbeidsmiddelen 3. Bijzondere werkomstandigheden 4. Gevaarlijke stoffen 5. Veilig werken en incidenten 6. Elektriciteit 7. Werkplek en PBM 8. Brand en explosie
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 18,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen