€ 24,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Verankerd

Dany Verstraeten • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Een boeiend overzicht van een cruciaal stuk televisiegeschiedenis van Vlaanderen, van de geboorte van VTM tot nu, aan de hand van de carrière van een van de beste ankers van Vlaanderen, Dany Verstraeten. -- Ivan De Vadder, auteur en journalist VRT

  Dromen over een op te richten televisiestation is vrij makkelijk. Die droom waarmaken is andere koek. Daarvoor heb je klasbakken als Dany nodig. Merci, maat. -- Mike Verdrengh, eerste programmadirecteur VTM

  Al meer dan 40 jaar is Dany Verstraeten een bevoorrechte getuige van de handel en wandel in het Vlaamse medialandschap. Sinds de lancering van VTM in 1989 is hij als anker van het VTM-nieuws een vertrouwd gezicht in de Vlaamse huiskamers. Jarenlang was ‘den Dany’, zoals de Vlaamse kijker hem steevast aanspreekt, ook mee verantwoordelijk voor het succes van het reportagemagazine Telefacts.

  In 'Verankerd' neemt Dany Verstraeten ons mee achter de schermen van het ontstaan en de groei van VTM in het algemeen en het VTM-nieuws in het bijzonder. Een succesverhaal, dat toch gepaard ging met vallen en opstaan. Weinigen hebben zo’n lange staat van dienst als nieuwsanker, of een beter overzicht van de evoluties die het tv-nieuws in al die jaren heeft doorgemaakt.

  We komen te weten dat Dany Verstraeten als tiener al geconfronteerd werd met bepaalde wetmatigheden van de journalistiek, en volgen hoe hij bij de openbare omroep de basis legde voor z’n latere tv-carrière bij VTM. Dany’s verhaal wordt geregeld gekruid met anekdotes, waarvan sommige tot de verbeelding spreken. Dat maakt van Verankerd niet alleen een leerrijke maar ook een ontspannen leeservaring.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 139mm x 220mm
  Aantal pagina's : 296
  Uitgeverij : Ertsberg
  ISBN : 9789464750102
  Datum publicatie : 09-2023
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 24,95

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen