€ 21,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Vergankelijkheid

Clara Vanderweyden • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Zoltar, gezagvoerder van ruimteschip Zoltaria, is een buitenaardse wetenschapper die al decennialang experimenteel onderzoek uitvoert op jonge Aardbewoners. Tijdens een verlengde missie op Aarde moet hij vaststellen dat het voortbestaan van de planeet bedreigd wordt, niet door calamiteiten van buitenaf, maar door menselijke activiteiten − overbevolking en de daaruit voortvloeiende catastrofale gevolgen voor de biodiversiteit en de globale opwarming. Zoltar wil haar koste wat kost redden.

  Hij grijpt in. Plaatst de Aardbewoners voor een verschrikkelijk ultimatum. Maar gelooft men zijn doemscenario? En zijn de manifestaties van zijn bovennatuurlijke suprematie authentiek? Of zijn ze technologische hoogstandjes van een vermetele tegenstander van vlees en bloed die de planeet wil overnemen?

  Aiden Sebastian Young, de jonge protagonist in het verhaal, wordt vanwege een speciale gave op het strijdtoneel gegooid. Hij wordt zwaar op de proef gesteld, niet in het minst door de eeuwige vraag over wat het betekent om mens te zijn.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 240mm
  Aantal pagina's : 504
  Uitgeverij : Clara Vanderweyden
  ISBN : 9789464438819
  Datum publicatie : 03-2023
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 21,99

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen