€ 39,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Verhalen in verbeelding

Ruud Terhaag • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Of je nu een filmfanaat bent of een gamer, de kans is groot dat je je hebt afgevraagd wat deze visuele verhalen zo krachtig maakt. In een tijd waarin technologie het maken van films en games toegankelijker maakt dan ooit, rijst de vraag: wat maakt een beeldverhaal echt waardevol? En hoe goed begrijpen we de taal van beelden? In dit boek ontrafelt Ruud Terhaag de geheimen van meesterlijke vertellers die met beelden spreken.

  Of je nu een filmfanaat bent of een gamer, de kans is groot dat je je hebt afgevraagd wat deze visuele verhalen zo krachtig maakt. In een tijd waarin technologie het maken van films en games toegankelijker maakt dan ooit, rijst de vraag: wat maakt een beeldverhaal echt waardevol? En hoe goed begrijpen we de taal van beelden? Dit boek ontrafelt de geheimen van meesterlijke vertellers die met beelden spreken. Ontdek hoe zij je een venster bieden op hun innerlijke wereld en hun unieke kijk op de realiteit. Deze visionairs doen meer dan alleen entertainen; ze onthullen fundamentele inzichten die ons helpen de wereld en onszelf beter te begrijpen. Maar er is een diepere laag. Deze vertellers hebben een consistente boodschap die ze al jaren proberen over te brengen, een boodschap die het grootste mysterie op aarde raakt: het mysterie mens. Met dit boek als gids leer je niet alleen de nuances van visuele storytelling begrijpen, maar ook hoe je je eigen creativiteit kunt ontsluiten. Zo wordt het kijken van films en het spelen van games niet alleen leuker, maar ook een meer verrijkende ervaring. Bovendien krijg je inzichten om de kracht van beeldtaal te gebruiken in je eigen verhalen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 240mm
  Aantal pagina's : 378
  Uitgeverij : Eburon
  ISBN : 9789463014465
  Datum publicatie : 11-2023
 • Inhoudsopgave
  Inhoudsopgave Hoofdstuk 1 De brug tussen twee werelden DEEL 1 VERHALEN Hoofdstuk 2 Vertelstructuren Hoofdstuk 3 Conflict Hoofdstuk 4 Interactieve verhalen Hoofdstuk 5 Virtual & augmented reality DEEL 2 VERBEELDING Hoofdstuk 6 Techniek Hoofdstuk 7 Verbeelden, geluid Hoofdstuk 8 Lagen van abstractie DEEL 3 INNERLIJK Hoofdstuk 9 De grote verhalen Hoofdstuk 10 Symboliek Hoofdstuk 11 Auteurschap Conclusie
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 39,50

niet beschikbaar

niet beschikbaar0-1 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen